Hogy állsz az étkezéssel?

Az egészséges étkezéssel?!
Nyereményjátékra hívunk!

Az egészséges étkezés nem ördögtől való:

Sokat lehet hallani, olvasni, hogy az életmódváltás „megváltoztatta az életem”. A rendszeres sportolás meghatározó szerepe lett jelenkori társadalmunknak. Levezeti a mindennapi stresszt, növeli az állóképességet, egészségesebbé tesz és még sorolhatnánk…

Ha megvan az elhatározás, a rendszeres sportolás mellet, akkor jöhet az egészséges étkezés. Ez miért fontos? A pontosan meghatározott tápanyagbevitellel csökkenthetjük a szervezetünkben fellelhető káros anyagokat, valamint növelhetjük a hasznos anyagok meglétét.

A tudatos táplálkozás tehát fontos! A FormaZona Sportközpontban megtalálhatod az edzés utáni egészséges ételek tárházát.

Forradalmi újdonság – A vákuumba zárt frissesség:

Otthon időt és pénzt nem spórolva készíthetünk magunknak megfelelő étkeket. De mi van ha sietni kell? Szeretnénk több időd edzeni, vagy tanulni a munka mellett?

A csirkerizs több éves szakmai tapasztalattal kifejlesztette azt a termékpalettát, amit bármikor elfogyaszthatsz. Legyen az reggeli, ebéd vagy vacsora. Ezek az ételek a FormaZona Sportközpontban is megtalálhatóak.

Ismerd meg a termékeket Bodó Imi testépítő bajnok ajánlásával:

Nyereményjáték és termékkostolás:

2020. március 9-én, hétfőn 16:00 – 19:00 óra között ingyenes termékkostolást tartunk a FormaZona Sportközpontban Bodó Imi testépítő bajnok segítségével.

Gyere el és kóstold meg az új ízeket, töltsd ki a kérdőívet és máris részt veszel a sorsoláson, ahol kisorsolunk 5 teljes adag ételt a CsirkeRizs jóvoltából.

Gyere és csatlakozz az eseményhez ITT