Bemutatkozás

A FormaZona Sportközpont a 2200 négyzetméteres alapterületével Kecskemét legnagyobb és legmodernebb felszereltségű sportcentruma. A város egyik forgalmas kereskedelmi csomópontjában, a Szil-Coop áruház emeletén, a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémiával szemben található. Szolgáltatásait a sokrétűség jellemzi, a család minden tagja számára kínálnak többfajta edzési lehetőséget.

A létesítmény Lajosmizse egyre szépülő városközpontjában a polgármesteri hivatallal közvetlenül szemben található. Korszerű gépparkkal, modern gépészeti berendezésekkel, esztétikus környezetben 365 m2-en várjuk a sportolni vágyó közönséget.

A belvárosi, közel 400 négyzetméteres, modern technológiával felszerelt terem nem csupán esztétikailag nyújt kiemelkedő élményt, de a vendégek igényeit maximálisan kiszolgáló gépekkel és eszközökkel is várja a sportolni vágyókat.

Minőség és sokszínűség

Az aktív sportoláshoz, az egészséges életmódhoz szükséges tevékenységek számtalan fajtája közül választhatsz. Arra törekedtünk, hogy mindenki találjon kedvére való mozgásformát. Sőt, a család minden tagja számára kínálunk többfajta edzési lehetőséget, hogy egy időben, együtt hódolhassanak a mozgás örömének. Remek közös családi program nemcsak a hétköznapokra, hanem a hétvégékre is.

Személyesen figyelnek Rád

A FormaZona Sportközpontban szakmailag jól felkészült edzők segítenek abban, hogy a számodra ideális mozgásformát megtaláld, és azt hatékonyan végezd. Meglátod, a változás rövidesen bekövetkezik.

Pulzuskontrollált edzések

A megerőltető edzések nem mindig a leghatékonyabbak. A zsírégetés a maximális terhelés 60-70 százalékán a legnagyobb. Ezért érdemes pulzusmérő órát használni edzés közben, hogy mindig a megfelelő pulzustartományban tudd edzésedet végezni.

A legmodernebb, legkorszerűbb gépekkel, berendezésekkel, eszközökkel találkozhatsz

A látványos siker hamarabb elérhető, ha a legújabb tudományos kutatások eredményeként speciálisan kifejlesztett gépeken végzed a gyakorlatokat. A FormaZona Sportközpontban mindazokat az ergonómiailag tesztelt gépeket és eszközöket megtalálod, amelyek segítenek céljaid elérésében.

Tágas belső terek, esztétikus környezet

Ugye Te is tudod, hogy a gyakorlatok helyes végzéséhez megfelelő térre van szükséged, amelyet itt maradéktalanul megtalálsz. A hangulatos modern belső kialakítás, a jó zene pedig inspirálóan hat az újabb és újabb feladatok megoldásához.

Könnyen megközelítheted a termet, és kényelmesen parkolhatsz.

Bosszankodtál már azon, hogy nem tudtál leparkolni az előtt az épület előtt, ahol dolgod volt? Ezt ezentúl felejtsd el. A FormaZona Izsáki úti terem előtt 150 férőhelyes, 2 órára ingyenes parkoló várja a vendégeket.

Petőfi S. fitnesz terem esetén, Kecskemét belvárosának megfelelően a parkolás nem könnyű. Gyere inkább kerékpárral, rollerrel vagy gyalog. Az edzőterem tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, így bárhonnan is jössz, kényelmesen eljuthatsz hozzánk.

Alkalmazkodunk az időbeosztásodhoz

Ma már egyáltalán nem ritkaság, ha valaki nem „szokásos” munkaidőben dolgozik. Ha a Te időbeosztásod is változó, vagy szokatlan, akkor sem kell lemondanod a sportolás örömeiről. Már korán reggel 6 órától, egészen este 10 óráig jöhetsz hozzánk, hogy itt ellensúlyozd a munkahelyi stressz káros hatásait.