Munkatársaink

Munkatársak
Munkatársak
Munkatársak

Kecskemét Izsáki út

Irodai munkatársak

Konfár Tamás
Konfár Tamás
Üzletvezető
Tel.: 30/584-32-64
Józsa Réka
Józsa Réka
Marketing asszisztens

Recepciós és teremfelügyelő munkatársak

Füzesi Réka
Füzesi Réka
Mulicz Martin
Mulicz Martin
Sándor Bettina
Sándor Bettina
Fazekas Fanni
Fazekas Fanni

Személyi edzők és csoportos óraadók

Beke Antal
Beke Antal
Kókai Kitti
Kókai Kitti
Kormos Dávid
Kormos Dávid
Fazekasné Ibolya
Fazekasné Ibolya
Rogács Krisztina
Rogács Krisztina
Józsa Edit
Józsa Edit
Sinkó Anna
Sinkó Anna
Horváth Aliz
Horváth Aliz
Szűcs Vivien
Szűcs Vivien
Bári-Polyák Alexandra
Bári-Polyák Alexandra
György Anna
György Anna

Beke Antal

TRX oktató, Személyi edző, Preventív gerinc edző

Anti edzései 3 szóban: humor, dinamika, egyediség. Csoportos TRX edzésein és személyi edzésein is különös figyelmet fordít a személyre szabottságra és a fokozatosságra. Kedvességének, türelmének és  kitűnő prezentációs készségének köszönhetően kezdő vendégeink elégedetten válnak haladóvá és akár a sport megszállottjává a kezei alatt. Csakúgy mint személyisége, vendégköre is sokszínű. Megfordulnak nála kezdők, haladók, házaspárok, fiatal srácok és lányok. Ha profi, preventív szemléletmódú edzőt keresel, bátran ajánljuk neked Antit.

Elérhetőség:

Kormos Dávid

Személyi edző, Gerinc és prevenció tréner, Funkcionális tréner, Életmód és táplálkozás tanácsadó

Dávid mögött 17 évre visszanyúló versenyszerű élsport van, amiben vannak profi szinten eltöltött évek, küföldi tanulmányi utak és versenysport tapasztalatok. Bővelkedik az edzői repertoárban, legyen szó gépes, crossfit, funkcionális, szabadsúlyos edzésről, továbbá sérülés utáni rehabilitációs és preventív edzés sem áll távol tőle. ,,Céltól függően mindenre tudok hosszú távú megoldast. Segitséget tudok nyújtani légzéstechnikában és táplálkozásban egyaránt, hiszen a légzes, alvás, táplalkozás és mozgás kell hogy adja a gerincét az egészséges életnek. Hiszem, hogy ezek kombinációja tudja elhozni az áhitott sikert számodra, aminek szeretnék a részese lenni. Munkámban maximalista és elhivatott vagyok, garantálom számodra a profi edzést, a kellő motivációt és a jó hangulatot.” Dávid mottója: “Önmagadat nem megtalálni, hanem megteremteni kell.”

Elérhetőség:

 • E-mail: david.kormos.25@gmail.com
 • Telefon: 30/6336273
 • English speaking
 • Deutschsprachige Trainer

Sinkó Anna

Fitness instruktor, erőnléti- és funkcionális tréner

Ha kiváncsi vagy hogy mit tudsz kihozni magadból és szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, akkor keresd bizalommal Annát.

Célja hogy a funkcionalitás elve mentén az erőnlét fejlesztésével közösen érjétek el a célt. Edzései nagyon jó hangulatban telnek, dícséretből és motivációból nem lesz hiány.

Minden korosztálynak biztosítani tudja a megfelelő mértékű terhelést, változatos és kreatív gyakorlatokkal.

Elérhetőség:

Fazekasné Ibolya

Pilates oktató, WALKenergie oktató, Thai masszőr

Elérhetőség:

 • Telefon: 20/4482140

Rogács Krisztina

SpinRacing oktató, WALKenergie oktató

Krisztivel csoportos edzéseken tudtok találkozni, ezen belül SpinRacingen vagy WALKenergie-n. Edzésein a változatos zenei repertoár által változatosak az órák is! ,,A jó hangulat és rengeteg humor mellett számomra a legfontosabb, hogy megtanítsam a gyakorlatok helyes kivitelezését, hogy minél hatékonyabb legyen az edzés az egészség megőrzése és a formálodás céljából egyaránt! A vendégek vegyes korosztály ( férj-feleség, anya-lánya , kollégák, barátnők…). Mindenki jól tudja érezni magát! Az edzéseim legfőbb jellemzői: dinamika , segítőkészség, kedvesség, humor ! Imádom amit csinálok és ezt megpróbálom a tőlem telhető legjobb módon átadni a vendégeknek is!

Józsa Edit

Testépítő-fitnesz edző

Edit óráit a kreatív edzések, jó zene és jó hangulat jellemzi. Egyértelműen a változatos mozgásformákat támogatja, különös figyelemmel a rendszeres nyújtásra. Csoportos edzésein sok funkcionális és saját testsúlyos gyakorlattal ismerkedhetnek meg a sportolni vágyók, de egyéb különböző eszközöket is használnak. Gondosan és kreatívan megtervezi edzéseit, unalomra nem kell számítani. A feladatok végzése közben segít, korrigál, figyel a szabályos kivitelezésre, mert fontos számára az óráit látogatók egészsége. Kipróbálhatod vele az intenzívebb, hosszabb ideig tartó nyújtást is, ezzel megelőzve izomfájdalmat, húzódást, különböző sérüléseket, valamint rendszeresen végezve határozottan jótékony hatással van az izmok rugalmasságára, ízületek mozgására is. Ha az ő edzéseit látogatod, egyensúlyba hozhatod magad erőnlét és rugalmasság szempontjából.

Elérhetőség:

 • Facebook
 • Instagram 
 • Telefon: 30/303-40-09
 • E-mail.: jditke67@gmail.com
 • English speaking
 • Deutschsprachige Trainerin

Szűcs Vivien

Csoportos edző – Hot Iron

A Hot Iron egy erősítő és állóképesség növelő edzés – egy koreografált súlyzó-rudas csoportos edzésforma, melyen kellőképp kitartó nők és férfiak is részt vehetnek. Dinamikában, motiválásban nem lesz hiány!
A biztonságra törekszünk, nagyon odafigyelek a gyakorlatok szabályos és minél hatékonyabb végrehajtásra. Az edzésnek utózsírégető hatása van, szóval extrém hatékony és szép, definiált izomzat lesz a végeredmény.
Kutatások támasztják alá, hogy súlyzós edzést végző nők szervezete 2 hónap után 80- 100 kalóriával többet használ fel vegetatív állapotban is, illetve gyorsítja az anyagcserét. Időhatékony, mivel több kalóriát éget, mint a kardió, emellett még számos pozitív hatással van testünkre. Ha szereted a kihívásokat, fejlődésre vágysz, túl könnyűnek érzed az eddigi edzéseidet vagy egy kicsit másra, keményebbre vágysz, akkor gyere el és próbáld ki Velem a Hot Iron-t!
Póló biztos, hogy nem marad szárazon!

Lajosmizse

Irodai munkatársak

Gajdácsi Luca
Gajdácsi Luca
Üzletvezető
Tel.: 76/222-324

Recepciós és teremfelügyelő munkatársak

Gajdácsi Luca
Gajdácsi Luca

SzeméLYi Edzők és csoportos óraadók

Sinkó Anna
Sinkó Annaszemélyi edző
Fitness instruktor, erőnléti- és funkcionális tréner
Gajdácsi Luca
Gajdácsi Lucacsoportos óraadó
Funkcionális tréner