Munkatársaink

IRODAI MUNKATÁRSAK

Konfár Tamás
Konfár Tamás
Üzletvezető
Tel.: 30/584-32-64
Konfár Zsóka
Konfár Zsóka
Marketing asszisztens
Tel.: 30/786-32-36

RECEPCIÓS ÉS TEREMFELÜGYELŐ MUNKATÁRSAK

Jakab Zoltán
Jakab Zoltán
Nagy Zorka
Nagy Zorka
Liszkai Regina
Liszkai Regina

SZEMÉLYI EDZŐK ÉS CSOPORTOS ÓRAADÓK

Beke Antal
Beke Antal
Vajda Viktor
Vajda Viktor
Kókai Kitti
Kókai Kitti
Kormos Dávid
Kormos Dávid
Dobos Liza
Dobos Liza
Fazekasné Ibolya
Fazekasné Ibolya
Vörös Móni
Vörös Móni
Rogács Krisztina
Rogács Krisztina
Józsa Edit
Józsa Edit
Oldal Ibolya
Oldal Ibolya

Személyi edzőre van szükséged?

Szeretnéd megismerni a gépeket? Vagy szeretnéd profibban végezni az edzésedet? Nézd meg edzőinket és töltsd ki a formot! 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot veled.  Vajda Viktor

  Személyi edző, Asztalitenisz edző

  Viktor az a típusú edző, akitől biztosan mosollyal az arcodon távozol edzés után. Nem csak testileg készít fel a mindennapokra, hanem lelkileg is. A versenysportból hozott precizitása segíti, hogy a saját testsúlyos gyakorlatokat hatékonyan végezd. Célja, hogy a sport hozzájáruljon a testi és lelki egészségedhez.

  Elérhetőség:

  Beke Antal

  TRX oktató, Személyi edző, Preventív gerinc edző

  Anti edzései 3 szóban: humor, dinamika, egyediség. Csoportos TRX edzésein és személyi edzésein is különös figyelmet fordít a személyre szabottságra és a fokozatosságra. Kedvességének, türelmének és  kitűnő prezentációs készségének köszönhetően kezdő vendégeink elégedetten válnak haladóvá és akár a sport megszállottjává a kezei alatt. Csakúgy mint személyisége, vendégköre is sokszínű. Megfordulnak nála kezdők, haladók, házaspárok, fiatal srácok és lányok. Ha profi, preventív szemléletmódú edzőt keresel, bátran ajánljuk neked Antit.

  Elérhetőség:

  Kormos Dávid

  Személyi edző, Gerinc és prevenció tréner, Funkcionális tréner, Életmód és táplálkozás tanácsadó

  Dávid mögött 17 évre visszanyúló versenyszerű élsport van, amiben vannak profi szinten eltöltött évek, küföldi tanulmányi utak és versenysport tapasztalatok. Bővelkedik az edzői repertoárban, legyen szó gépes, crossfit, funkcionális, szabadsúlyos edzésről, továbbá sérülés utáni rehabilitációs és preventív edzés sem áll távol tőle. ,,Céltól függően mindenre tudok hosszú távú megoldast. Segitséget tudok nyújtani légzéstechnikában és táplálkozásban egyaránt, hiszen a légzes, alvás, táplalkozás és mozgás kell hogy adja a gerincét az egészséges életnek. Hiszem, hogy ezek kombinációja tudja elhozni az áhitott sikert számodra, aminek szeretnék a részese lenni. Munkámban maximalista és elhivatott vagyok, garantálom számodra a profi edzést, a kellő motivációt és a jó hangulatot.” Dávid mottója:  “Önmagadat nem megtalálni, hanem megteremteni kell.”

  Elérhetőség:

  • E-mail: david.kormos.25@gmail.com
  • Telefon: 70/434-10-03
  • English speaking
  • Deutschsprachige Trainer

  Fazekasné Ibolya

  Pilates oktató, WALKenergie oktató, Thai masszőr

  Elérhetőség:

  • Telefon: 20/4482140

  Vörös Móni

  Aerobic oktató, csoportos fitness instruktor,  Aero-kick box oktató, SpinRacing oktató, Hatha jóga oktató, WALKenergie oktató

  VöMó óráit azok a vendégek kedvelik igazán, akik szeretnek pörgős, mai zenékre mosolyogva alakot formálni és/vagy zsírt égetni, valamint kellemesen elfáradva minden gondjukat, bajukat a termen kívül hagyni. Csoportos edzésein edzettségi szintnek megfelelően, komplex bemelegítessel, szakszerű nyújtással, valamint maximális ízületi védelemmel, preventív módon hozza ki a maximumot a mozogni vágyókból.

  Elérhetőség:

  Dobos Liza

  Fitness Instruktor, Funkcionális edző

  Liza az az edző, akivel mindenki szívesen lógna együtt a teremben, hiszen minden perc csupa móka es kacagás vele. Kedvesseségével és segítőkészségével minden vendégének segit megtalálni a számukra legmegfelelőbb gyakorlatokat és motivaciós bázisokat, hogy elérjék céljaikat. Liza egy igazi harcos, aki személyes példáján keresztül is minden vendégéből kihozza a legjobb formáját. Aki preventiv, de mégis változatos edzéseken szeretne részt venni Lizával, az hívja bátran, a jókedv garantált!

  Elérhetőség:

  • Telefon: +36 70 784 4111
  • Email: aliz.dobos@gmail.com
  • English speaking
  • Deutschsprachige Trainerin

  Rogács Krisztina

  SpinRacing oktató, WALKenergie oktató

  Krisztivel csoportos edzéseken tudtok találkozni, ezen belül SpinRacingen vagy WALKenergie-n. Edzésein a változatos zenei repertoár által változatosak az órák is! ,,A jó hangulat és rengeteg humor mellett számomra a legfontosabb, hogy megtanítsam a gyakorlatok helyes kivitelezését, hogy minél hatékonyabb legyen az edzés az egészség megőrzése és a formálodás céljából egyaránt! A vendégek vegyes korosztály ( férj-feleség, anya-lánya , kollégák, barátnők…). Mindenki jól tudja érezni magát! Az edzéseim legfőbb jellemzői: dinamika , segítőkészség, kedvesség, humor ! Imádom amit csinálok és ezt megpróbálom a tőlem telhető legjobb módon átadni a vendégeknek is!

  Józsa Edit

  Testépítő-fitnesz edző

  Edit óráit a kreatív edzések, jó zene és jó hangulat jellemzi. Egyértelműen a változatos mozgásformákat támogatja, különös figyelemmel a rendszeres nyújtásra. Csoportos edzésein sok funkcionális és saját testsúlyos gyakorlattal ismerkedhetnek meg a sportolni vágyók, de egyéb különböző eszközöket is használnak. Gondosan és kreatívan megtervezi edzéseit, unalomra nem kell számítani. A feladatok végzése közben segít, korrigál, figyel a szabályos kivitelezésre, mert fontos számára az óráit látogatók egészsége. Kipróbálhatod vele az intenzívebb, hosszabb ideig tartó nyújtást is, ezzel megelőzve izomfájdalmat, húzódást, különböző sérüléseket, valamint rendszeresen végezve határozottan jótékony hatással van az izmok rugalmasságára, ízületek mozgására is. Ha az ő edzéseit látogatod, egyensúlyba hozhatod magad erőnlét és rugalmasság szempontjából.

  Elérhetőség:

  • Facebook
  • Instagram 
  • Telefon: 30/303-40-09
  • E-mail.: jditke67@gmail.com
  • English speaking
  • Deutschsprachige Trainerin

  Oldal Ibolya

  TRX oktató, Kangoo oktató

  ,,Oldal Ibolya vagyok, Cegléden élek. A sport gyerek korom óta fontos szerepet játszik az életemben, a karatetól az aerobikig sok féle sportot kipróbáltam. A Kangoo Jumps és köztem lévő szerelem 9 évvel ezelőtt lobbant lángra, és azóta is tart. Ez mellett HIIT edzéseket tartok. Nagy álmom teljesült 2018-ban, amikor Kangoo Jumps oktató letettem. Azóta heti 5 órában 3 településen (Cegléd, Nagykőrös, Kecskemét) 3 szuper csapat edzője vagyok, 17- 60 éves korosztályt mozgatok meg. Elég sokára sikerült ezt a vágyam telejsíteni, így én vagyok Magyarország legidősebb Kangoo Jumps instruktora, ez is bizonyítja, hogy a kangoo kortalan, bárkinek ajánlott, kortól függetlenül. Tehát nincs lehetetlen, ha szeretnéd kezd el bátran, fantasztikus a Kangoo Jumps családhoz tartozni! Keress bátran, várunk szeretettel, dobd fel a napjaid jó hangulatú, vidám, bulizós edzéseinkkel! Mottóm: Álmodd meg, tegyél érte, váltsd valóra!”

  Elérhetőség: