Nyár. Egész télen ezt vártuk. Kicsit lelassulunk, megpihenünk, kivesszük az összes lehetséges szabadnapot és megszökünk a valóság elől. Az akaratlanul felkúszó kilók miatt azonban nyáron legalább olyan fontos, hogy tartsuk magunkat az edzésprogramunkhoz, mint a rossz időben, hiszen nem csaphatjuk arcul pár gondtalan nap miatt az egész éves kitartó munkánkat.

A nyár az önfeledt napokon túl testünk számára a feltöltődés időszaka. Magába szívja a sok vitamint és energiát, amit majd a hideg időszakokban fog kamatoztatni bennünk. Figyeljétek csak meg, hogy mennyivel ellenállóbbak lesztek a vírusokkal szemben, ha a nyári időszakban megfelelő tápanyagokkal látjátok el a szervezeteteket.

Nagyon fontos, hogy ebben az időszakban (is) pótold a vizet a szervezetedben. Napi 2-4 liter vizet mindenképpen vegyél magadhoz, – ez kell a hőség elviseléséhez és a szervezeted hidratálásához is elengedhetetlen.

Nem, nem azt kérjük, hogy a pihenésre szánt napokat a szálloda konditermében töltsétek, pár hét kihagyás még senkinek sem ártott meg, azonban a ropogós fehér paplan nyújtotta lustálkodásba sokan bent tudnak ragadni akár őszig is. A hideg időkben pedig a lenge pulcsik nyújtotta komfort után hirtelen következik az újévi fogadalom, hogy „ most lefogyok!”

Te előzd meg ezt a körforgást és tartsd kordában a pihenést, amit nyári bérletakciónk is támogat. Tudjuk jól, hogy a nyári nagy melegben nehezen szánja rá az ember magát arra, hogy megtalálja a megfelelő időt az edzésre, hisz pont eleget izzadunk a szabadban, azonban a FormaZona hűvös termei ebben a segítségedre lehetnek. Ha a nálunk lévő edzéseidet beütemezed a naptárba nem kell kora hajnalban kelnek, hogy még elkapd a reggeli harmatcseppes időjárást az edzésedhez.

A FormaZona téged is vár!