Gyakran Ismételt Kérdések

A megvásárolt alkalomra szóló és korlátlan belépést biztosító bérletek meghosszabbítására NINCS LEHETŐSÉG. Az árlistánkon megtalálható az alkalomra szóló bérletek felhasználhatósági ideje, a korlátlan belépésre szóló és kombinált bérleteket értelemszerűen 30, 90 vagy 360 napig lehetséges használni.

KIVÉTELEK:

  • Aki rendelkezik bérlet biztosítással betegség, baleset és karantén esetére, email-ben (ugyfelszolgalat@formazona.hu) jelzi az akadályoztatását, majd pedig orvosi igazolással alátámasztja betegségét, annak a kiesett napokat jóváírjuk.
  • A 2022. évi VIP Klubtagság már tartalmazza ezt a biztosítást, így a klubtagok biztosítottak.

A VIP Klubtagok részére a 360 napos és 90 napos korlátlan bérletek az árlistánkon feltüntetett módon szüneteltethetők.

Egy esetleges újabb bezárás esetén a bérletek felfüggesztésre kerülnek és újranyitás után ismét aktiváljuk őket. Ez minden bérlettel rendelkező vendégünkre érvényes biztosítás és klubtagságtól függetlenül.

Diák bérletet 14-22 éves korú nappali tagozatos diákok vehetnek igénybe diákigazolvány bemutatása mellett.

AZ OTP, MKB és a K&H SZÉP kártyákat is elfogadjuk. A kormányrendelet visszavonásáig mindhárom zsebből lehet fizetni.

Három féle START bérletünk van.

  1. START 5-ös bérlet –   Az első látogatás alkalmával vagy (alkalmi belépő vásárlása után) az azt követő egy héten belül vásárolható.  5 alkalmas kombinált bérlet, azaz csoportos vagy fitnesz edzésekre is felhasználható. Ára 5990 Ft és 30 napig érvényes.
  2. START 10-es bérlet – Az első látogatás alkalmával vagy (alkalmi belépő vásárlása után) az azt követő egy héten belül vásárolható. 10 alkalmas kombinált bérlet, azaz csoportos vagy fitnesz edzésekre is felhasználható. Továbbá tartalmaz 3 alkalom személyi edzést 10.500 Ft értékben. Ára 19.990 Ft és 40 napig felhasználható
  3. START 5 + bérlet  –  Azok a vendégeink vásárolhatják, akik legalább 180 napja nem jártak nálunk. Ára 8990 Ft és 30 napig felhasználható csoportos vagy fitnesz edzésekre.

A recepción vagy online a webshopban 20.000 Ft-ért lehet megvásárolni a klubtagságot. Ezt követően a bérlet és büfé kedvezmények automatikusan járnak, 2022. december 31-ig. Az elektronikus kártya benne van az árban, ami korlátlan és kombinált bérletek esetében belépést biztosít sorbaállás nélkül.

A csoportos edzésekre bejelentkezés nélkül is be lehet menni, de mindig előnyt élveznek azok, akik lefoglalták a helyüket. Foglalni online lehet a https://formazona.booked4.us/Calendar/Calendar/1 oldalon.

A biztosítás bármely alkalmas és korlátlan belépésre szóló bérletünkre érvényes. Az akadályoztatást az ugyfelszolgalat@formazona.hu email címen kell bejelenteni, majd pedig utólag, orvosi igazolás bemutatása szükséges. Ezt követően a kiesett napokat jóváírjuk. A biztosítás a megvásárlás napjától érvényes 360 napig. Díja 12.000 Ft/360 nap.

Az éves VIP Klub tagság (20.000 Ft 2022. december 31-ig) már tartalmazza a biztosítást is.