Gyakran Ismételt Kérdések

Diák bérletet 14-22 éves korú nappali tagozatos diákok vehetnek igénybe diákigazolvány bemutatása mellett.

A megvásárolt alkalomra szóló és korlátlan belépést biztosító bérletek meghosszabbítására NINCS LEHETŐSÉG. Az árlistánkon megtalálható az alkalomra szóló bérletek felhasználhatósági ideje, a korlátlan belépésre szóló és kombinált bérleteket értelemszerűen 30, 90 vagy 360 napig lehetséges használni.

KIVÉTELEK:

  • Aki rendelkezik bérlet biztosítással betegség, baleset és karantén esetére, email-ben (ugyfelszolgalat@formazona.hu) jelzi az akadályoztatását, majd pedig orvosi igazolással alátámasztja betegségét, annak a kiesett napokat jóváírjuk.
  • 2021. óta a VIP Klubtagság már tartalmazza ezt a biztosítást, így a klubtagok biztosítottak.

A VIP Klubtagok részére a 360 napos és 90 napos korlátlan bérletek az árlistánkon feltüntetett módon szüneteltethetők.

Egy esetleges újabb bezárás esetén a bérletek felfüggesztésre kerülnek és újranyitás után ismét aktiváljuk őket. Ez minden bérlettel rendelkező vendégünkre érvényes biztosítás és klubtagságtól függetlenül.

AZ OTP, MKB és a K&H SZÉP kártyákat is elfogadjuk. A kormányrendelet visszavonásáig mindhárom zsebből lehet fizetni.

Három féle START bérletünk van.

  1. START 4-es bérlet – Az első látogatás alkalmával vagy (alkalmi belépő vásárlása után) az azt követő egy héten belül vásárolható. 4 alkalmas kombinált bérlet, azaz csoportos vagy fitnesz edzésekre is felhasználható. Ára 6990 Ft és 30 napig érvényes.
  2. START 5+3-as bérlet – Az első látogatás alkalmával vagy (alkalmi belépő vásárlása után) az azt követő egy héten belül vásárolható. 8 alkalmas kombinált bérlet, azaz csoportos vagy fitnesz edzésekre is felhasználható. Továbbá tartalmaz 3 alkalom személyi edzést 10.500 Ft értékben. Ára 19.990 Ft és 40 napig felhasználható
  3. RE-START 4 bérlet – Azok a vendégeink vásárolhatják, akik legalább 60 napja nem jártak nálunk. Ára 9990 Ft és 30 napig felhasználható csoportos vagy fitnesz edzésekre.

A recepción vagy online a webshopban 25.000 Ft-ért lehet megvásárolni a klubtagságot. Ezt követően a bérlet és büfé kedvezmények automatikusan járnak, az aktuális év december 31-ig. Az elektronikus kártya benne van az árban, ami korlátlan és kombinált bérletek esetében belépést biztosít sorbaállás nélkül.

A csoportos edzésekre bejelentkezés nélkül is be lehet menni, de mindig előnyt élveznek azok, akik lefoglalták a helyüket. Foglalni online lehet a https://formazona.booked4.us/Calendar/Calendar/1 oldalon.

A biztosítás bármely alkalmas és korlátlan belépésre szóló bérletünkre érvényes. Az akadályoztatást az ugyfelszolgalat@formazona.hu email címen kell bejelenteni, majd pedig utólag, orvosi igazolás bemutatása szükséges. Ezt követően a kiesett napokat jóváírjuk. A biztosítás a megvásárlás napjától érvényes 360 napig. Díja 15.000 Ft/360 nap.

Az éves VIP Klub tagság (25.000 Ft, az adott év december 31-ig) már tartalmazza a biztosítást is.

A squash játékot két személy tudja játszani.

Teljesen kezdők részére javasoljuk az edzői segítség igénybevételét a szabályok megismerése, a helyes ütőfogás és az alap ütések elsajátítása végett. Az edzők közreműködését időpontegyeztetéssel lehetséges megvalósítani.
Jelentkezni lehet 2 fő megléte esetén az ugyfelszolgalat@formazona.hu e-mail címen.

Minden érdeklődőt visszahívunk időpontegyeztetés céljából.

A FormaZona squash pályáit foglalni lehet

  • személyesen a recepción
  • telefonon
  • vagy online.

Első látogatás előtt javasoljuk a telefonos érdeklődést a pályák foglaltsága iránt, majd pedig a személyes megjelenést a regisztráció végett. Érdemes kb. 20 perccel a pályafoglalást megelőzően érkezni.
További alkalmak esetén már lehetséges a telefonos pályafoglalás a 76/325-251-es telefonszámon.
Bérlettel rendelkező vendégeink vagy a Squash Liga résztvevői részére online pályafoglalási lehetőséget is biztosítunk.

A squash pályákat előzetesen megvásárolt bérletek alkalmaiból vagy érkezéskor megvásárolt pályadíj fejében lehet igénybe venni.

Online foglalás esetén a pályát 12 órán kívül online is lehet módosítani vagy törölni.
12 órán belül, de 6 órán kívül a pálya – nyitvatartási időn belül a recepción keresztül a 76/325-251-es számon módosítható vagy törölhető.
A lefoglalt pálya 6 órán belül már nem törölhető, a bérletek alkalmaiból levonásra kerül vagy a pályát foglaló vendég egyenlegén rögzítésre kerül.