Nyakunkon a nyár. Tapasztalat, hogy a bikiniszezon küszöbén a legtöbben belefognak egy gyorsdiétába, vagy felkészületlenül érkeznek meg az edzőterembe a kívánt eredmény érdekében. Fontos, hogy mielőtt belevágsz egy edzésprogramba, szakemberrel mérd fel, hogy mi is a legjobb a szervezetednek.
Miért? Azért, mert nem mindegy, hogy szülés után kismamaként szeretnél gyakorlatot végezni, vagy gerincproblémákkal középkorúként. Más terhelést kíván meg egy izmait erősítő fiatal szervezet, mint az, aki regenerációra szorul. Többet árthatsz magadnak, ha nem számodra megfelelő mozgásformát választod magadnak, mint amennyit nyersz a hirtelen jött leterheléssel.

Célkitűzés

Nem mindegy, hogy milyen kezdősúllyal és milyen edzettségi állapottal startolsz, ha erre az útra lépsz. Tudjuk, hogy a legtöbben a magazinokban és a televízióban látható tökéletes testre vágytok, de higgyétek el nekünk – sok éves tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk  –, ahány ember, annyi féle test és lehetőség adott.
A vágyott álomsúlyt és testképet nagyon sok tényező befolyásolja: életkor, egészségi állapot, régebbi sérülések, – megannyi kérdés előzi meg azt, hogy valaki milyen mozgásformát választhat céljai eléréséhez.

Edzés csak nekem?

A FormaZona neked is segítséget tud nyújtani abban, hogy megtaláld azt a módot, amivel a legjobbat tudod kihozni magadból. Hidd el, láttunk már sok mindent és jó kezekben leszel nálunk! Személyi edzőink  felmérik a jelenlegi állapotod és összeállítják neked a teremben található mozgásformák közül azt az edzésprogramot, ami időben és eredményben a legjobb út lesz céljaid eléréséhez.

Csapatban erősebbek vagyunk!

A mentális támogatást egyéniben személyi edzőink garantálják, de a csoportos mozgásformákban  a közösségi szellem óriási muníció lehet számodra is. Képzeld el, amikor spinningen  a szomszédra pillantva meglátod, nem csak neked kihívás az út, amire léptél, majd egy mosoly átlendít a nehéznek tűnő pillanatokon. Gerinc- pilates  órán a helyiség szelleme és a letisztult energiák, mellyel mindenki az egyensúlyért dolgozik önmagában, olyan lelki erőt ad, hogy már a következő alkalmat várod az óra végeztével. Együtt mindig könnyebb! – szól a mondás és mi ezzel maximálisan egyet értünk, hiszen a FormaZonában elkötelezettek vagyunk abban, hogy a mozgás öröme mindenkié!

Várunk téged is Kecskeméten és Lajosmizsén, ahol a tiéd a főszerep!