December 3-án szombaton, 2 hónap után befejeződött az amatőr versenysorozat, a TradeLog Squash Liga a FormaZonában. Olvasd el összefoglalónkat az eseményről, és csatlakozz hozzánk a következő versenysorozathoz, mely január 16-án indul!

A Liga története 2020-ban indult útjára. A pandémia miatt ugyan nem volt zökkenőmentes, mára azonban már egy egész évben folyamatosan működő squash program. Célunk ezzel az eseménysorozattal az volt, hogy amatőr squash játékosoknak biztosítsunk egy platformot, mely lehetőséget nyújt a játéktudás fejlesztésére, esélyt ad a versenyszellem pallérozására és nem utolsó sorban sportbaráti kapcsolatok szerzésére is lehetőséget kínál.

Akik rendszeresen vesznek részt amatőr versenyeken, gyakran szembesülnek azzal, hogy a versenyzés időigényes, akár egy egész hétvégét is lefedő program. A FormaZonában azonban hetente átlagosan egy mérkőzést kell csak lejátszani, így marad idő minden másra is. Emellett bizony önbizalomra is szükség van egy nevezésnél. Azt gondolhatod, hogy mindenki profi, továbbá a tudásszintedet sem egyszerű meghatározni. A mi közösségünkben nincs mitől tartanod! Bármikor fordulhatsz squash edzőinkhez, akik segítenek megválaszolni felmerülő kérdéseidet, megtanítanak a játék alapjaira, a fontosabb taktikai elemekre, utána pedig megszerezni az első serlegedet.

A szombaton lezárult ligába összesen 43 nevezés érkezett, kezdő és haladó szinten egyaránt. 5 csoportban a résztvevők 90 mérkőzést játszottak le egymással.

A díjátadón Püski Lénárd magyar válogatott fallabdázót is vendégül láttuk, aki Konfár Tamással játszott egy igen látványos és izgalmas bemutatómérkőzést.

Ezúton is köszönjük mindenkinek a részvételt, nagyszerű csapat jött össze, kiváló mérkőzéseket láthattunk ezalatt a 8 hét alatt. Külön gratulálunk a díjazottaknak, akiknek sikerült kategóriájukban elérni a dobogós helyeket.

Január 16-án folytatjuk. Ha Te is kedvet kaptál a versenyzéshez, ezen a linken már tudsz is nevezni.