Nagy hiba azt gondolni, hogy a squash csak a profik sportja. A squash mindannyiunké, akik szeretik az ütőket és a labdákat, akik dobáltuk a lakótelepen a falhoz a lasztit, akik tollasoztunk a szüleinkkel, vagy néztük szájtátva a tenisz mérkőzéseket a TV-ben a szüleinkkel vasárnap délutánonként.

Kecskeméten van egy hely, ahol te is lehetsz önmagad. Egy hely, ahol leteheted a mindennapi stresszt. Egy terem, ahol a barátaiddal egy jó délutánt tölthettek el együtt. Egy pálya, ahol a pároddal közös szenvedélynek hódolhattok. Ez a hely a FormaZona.
A fallabda a mi szenvedélyünk is, ezért 2020- ban útjára indítottunk egy programot a squash tudás fejlesztésére, a versenyszellem pallérozására és a sportbaráti kapcsolatok építésére.

Ennek a programnak a szerves része a Squash Liga, melynek célja a játék népszerűsítése, a sportpartnerek egymásra találása és egy folyamatos versenylehetőség biztosítása a profiknak és az amatőröknek egyaránt.

A folyamat következő mérföldköve: 2022. október 1.

Női és férfi kategóriában tudásszintek szerint korosztálytól függetlenül 8 fős csoportokban adunk lehetőséget arra, hogy mindenki megméresse magát a FormaZonában, melynek mind a menetét, mind az időpontok meghatározását a FormaZona squash- szakértője, Konfár Tamás koordinál a versenyzőkkel együtt.
Megéri a FormaZonában squash-olni: a csoportok dobogósait a nyolchetes turnus végén jutalmazzuk, a győztesek pedig megkapják a FormaZona vándorserleget, melyet a következő eredményhirdetésig birtokolhatnak.

A FormaZona több mint egy sportközpont. A FormaZona életérzés. Közösség. A squash pedig egy életforma, ami lendületben és jótársaságban tart téged. Minket. A ligát.