Edzőterembe járni, életmódot váltani mindig elhatározás kérdése és elköteleződést jelent. Tudjuk jól, mindig az első lépéseket a legnehezebb megtenni.

Sokan vagyunk sokfélék: van, aki hónapokig, évekig húzza, halasztja. Azt szoktam erre mondani, hogy ilyenkor még „nem fáj eléggé” ahhoz, hogy a lustaságot, a berögződött bizonytalanságokat és előítéleteket magunk mögött hagyva kilépjünk a komfortzónából.

Előítéletek? Nézzünk párat és cáfoljuk is meg gyorsan!

„Az edzőterembe csak kigyúrt, csinos lányok járnak.”

Hozzánk, a FormaZonába nagyon sok olyan ember jár, aki szeretne változtatni a kinézetén és hidd el, ők sem a magazinok címlapjain szoktak pózolni. Vendégeink nagy százaléka átlagos, hétköznapi testalkatú emberek, akik fizikai teljesítőképességüket, egészségüket szeretnék fejleszteni. Láttad már a honlapunkat? Láttad már a Facebook oldalunkat?! (link) Nézz rá, ha időd engedi!

Ha végignézel a fotókon és a videókon, betekintést nyerhetsz hozzánk, ahol a szomszéd lány edz, ahol szintén terhesség után dacolunk a párnácskákkal, ahol a srácok sem modellek. Nem leszel egyedül! Bízz bennünk!

„Bénázni fogok a gépekkel, mivel még sosem használtam őket. Mindenki ért a gyakorlatokhoz, engem pedig kinevetnek majd és összesúgnak mögöttem”

Tudjátok, a fitnesztermekben az emberek leginkább magukkal vannak elfoglalva. Egy jól végzett edzés alatt a testedre összpontosítasz és a helyes gyakorlatvégzésre. Tapasztalatunk az, hogy a mi vendégeink inkább segítenek azoknak, akik kezdők vagy kicsit bizonytalannak tűnnek a gépeknél, mintsem megítéljék őket. A FormaZona igazi közösség, ahol jól fogod érezni magad!

,,Nem tudom hogyan építsem fel az edzéstervet és az étrendemet a céljaimnak megfelelően “

Ebben az esetben a legjobb döntés legalább az első pár edzéshez egy személyi edző kíséretét igényelni, ugyanis edzőink sok éves tapasztalattal rendelkeznek ezeken a területeken. Bármi is legyen a célod, ők az egyéni sajátosságodat figyelembe véve építik fel neked azt az edzéstervet.

„Az edzőterem túl drága”

Az egészségedbe befektetett pénz és energia minden esetben megtérül. Ezt a leginkább az idősödő korosztály tudja megerősíteni – de manapság már egyre több fiatal egészségi állapota is hanyatlásnak indul. Napjaink túlhajszolt, stresszes életvitelében sok fiatal szed már rendszeresen gyógyszereket és él egészségtelenül. Mi abban hiszünk, hogy fektessünk egészségünkbe, hogy minél később legyen szükség arra, hogy annak visszaszerzésére kelljen költenünk.

Ha meggyőző volt számodra az írás és úgy döntöttél, szeretnél belevágni az életmódváltásba, Válaszd Start csomagjaink egyikét. Mi várunk rád!