Itt az új év, tartod az étrendet és készen állsz, hogy az edzőtermi mozgást is elkezdd. És ekkor jön a következő gondolat: Oké, de mi van, ha én leszek az egyetlen amatőr a teremben? Rajtam kívül senkin sem lesz plusz kiló, és tökéletes testű emberek között kell majd feszengenem? Ha tervezed, hogy betérsz hozzánk, azonban még nem sikerült ténylegesen rászánnod magad az előbbi gondolatok miatt, olvass tovább!

Valami új

Kilépni a komfort zónádból sosem egyszerű. Főleg, ha olyan határokat kell feszegetned, ami a hiúságodat is érinti.

  • Világra hoztál egy gyermeket és szeretnéd visszanyerni a baba előtti alakodat?
  • Stresszes volt a munka és az utóbbi időben nem figyeltél a kiegyensúlyozott étkezésre?
  • Sérülés miatt sokat kellett pihenned, feküdnöd, és teljesen elszoktál a mozgástól?

Bármi legyen is az ok, ami miatt felszaladt pár kiló, mi a FormaZonában szakmailag felkészült csapattal és számos lehetőséggel várunk, hogy hozzásegítsünk a vágyott célhoz!

Ha hátrahagyod a félelmeidet, csak nyerhetsz általa. Új dolgok kipróbálása és sikeres teljesítése segíthet abban, hogy növeljük önbizalmunkat és önértékelésünket. Felfedezhetsz új lehetőségeket, akár új karrierútra is terelődhetsz és barátságokkal lehetsz gazdagabb. A komfort zónából való kilépés segít abban, hogy emberileg fejlődj, növekedj és képessé válj új dolgokat felfedezni, megtanulni. Ha ez éppen az edzőtermi gyakorlás, abban az esetben még testeden is látni fogod a folyamatos alakulást, a kilók csökkenését, a centik olvadását és a formálódást is.

Előítéletek

Sztereotípiák mindenhol vannak, és ugyanúgy érintik a konditermeket is, mint bármi mást.

  • „Biztos csak kigyúrt alakok járnak”
  • „Tuti rajtam kívül mindenki izomagyú”
  • „Feszes cicanaciban meg falatnyi topban egész nap instázó cicababákkal lehet tele a terem”

Azonban, ha egyszer is betérsz hozzánk, ezek a berögzött, negatív sémák azonnal elillannak. A mi közösségünkben, mindenki ugyanott kezdte, ahol Te! Természetesen mindannyian más adottságokkal rendelkeznek, más erőnléttel, egészségi állapottal, alkattal; az azonban mindenkiben egyforma, hogy tesz a saját egészségéért és top formájáért.

A FormaZonában segítünk megtalálni a hozzád passzoló, neked örömet okozó sportot. Funkcionális tréning, TRX, Squash, Zsírégető, Hot Iron és még számos óratípus közül választhatsz, így nem kell afelől aggódnod, hogy nem találsz majd neked tetsző mozgásformát. A közösség támogató erejéről pedig idővel garantáltan Te is megbizonyosodsz.

Összefoglalva tehát, ha eddig téged is a téves negatív előítélek tartottak távol attól, hogy benézz a FormaZonába, tedd félre őket és csatlakozz hozzánk! Hisz a csodák akkor történnek, ha elhagyod a megszokott útvonalat!