Szeretnéd formába hozni magad, de még nem jártál fitneszteremben?
Segítünk!

START bérletek 4 500 Ft-tól

Bérletek

Szeretnéd formába hozni magad, de még nem jártál fitneszteremben?
Segítünk!

START bérletek 4 500 Ft-tól

Bérletek

Nézzük a kifogásokat, amiért nem jársz fitneszterembe:

 • Mert nem szeretek mások szeme láttára küszködni.
 • Ki nem állhatom, hogy nézik, ahogy izzadok és levegőért kapkodok.

 • Mert darázsderekú fitneszcsajok mosolyogva kocognak a futógépen, és közben még van energiájuk összekacsintani az 50 kilós súlyzókkal szériázó srácokkal.

 • Egyáltalán nincs időm beilleszteni a rendszeres edzést a mindennapjaimba.

 • Különben sem értek ehhez, nem tudom melyik gépet hogyan használjam, a múltkor is fordítva ültem a tárogatón.

Elég a kifogásokból. Ennek most VÉGE!

MIT ADHAT NEKED EGY EDZŐTEREM?

A szép, tónusos kar, az egészséges testtartás, a jó közérzet és a vérlázítóan kerek popsi nincs ingyen. Ezért bizony tenned kell. És míg a fenti kifogásokkal takarózol ahelyett, hogy belevágnál az edzésbe… Nos, addig pont felszalad még egy-két muffin csípőtájra.

MIÉRT A FORMAZONA FITNESZTERMEIT VÁLASZD?

 • A vendégeink nem a tavaszi PlayBoy katalógus hasábjairól másztak le, és nem is lelkes Photoshopperek kreativitásának szüleményei. Hús-vér férfiak és nők; szülés utáni kis pocival, megereszkedett felkarral, itt-ott narancsbőrrel. Hétköznapi emberek, akik azonban egy lépéssel előtted járnak: ők már elhatározták, hogy lejárnak hozzánk.

 • Edzés közben nem kell túlterhelned magad, ugyanis a látványos eredmény nem ezen múlik. Személyi edzőnk készséggel segít Neked. Céljaid ismeretében kíméletes, mégis hatékony edzéstervet állít össze, később nyomon követi a fejlődésed, és ahhoz igazítja a gyakorlatokat.

 • Bármilyen szerkóban jöhetsz! A klasszik rövidnadrág hidd el tökéletes, de bátran választhatsz egy kényelmes leggingset is. Ha gondolod, vásárolj magadnak új cuccokat az edzéshez, meglátod mennyire motivál majd egy vadiúj, sportos, mégis kényelmes top.

 • Minden gép helyes használatát megmutatjuk Neked. Nem kell attól tartanod, hogy kezdőként tanácstalanul állsz majd egyik lábadról a másikra. Mi pontosan azért vagyunk itt, hogy kihozzuk Belőled a maximumot.

ELKEZDEM AZ EDZÉST

ISMERD MEG START BÉRLETEINKET!

start 1+1 kombinált bérlet

4 500 Ft


Edzés

Fitnesz + Csoportos


Kinek

Új regisztrálónak


Alkalom

2


Felhasználható

10 napig

Vásárlás

start 4 kombinált bérlet

7 990 Ft


Edzés

Fitnesz + Csoportos


Kinek

Új regisztrálónak


Alkalom

4


Felhasználható

30 napig

Vásárlás

start 15 kombinált bérlet

19 990 Ft


Edzés

Fitnesz + Csoportos


Kinek

Új regisztrálónak


Alkalom

Korlátlan


Felhasználható

15 napig


Extra

Benne 2 alkalom személyi edzés 10.000 Ft értékben

Vásárlás

START 1 + 1

START 4

kombinált bérlet

START 5+3

kombinált bérlet

„Kipróbálom!”

 • 1 ALKALOM EDZÉS
 • +1 ALKALOM EDZÉS AJÁNDÉKBA!

 • Felhasználható fitnesztermi edzésre

4 500 Ft

KÉREM

Csak online vásárlás esetén. Felhasználható: a vásárlás napjától számított 8 napig

„Megy ez nekem!”

 • 4 ALKALOM EDZÉS
 • Felhasználható fitnesztermi edzésre
 • Felhasználható csoportos edzésre

15 000 Ft helyett:

6 990 Ft

KÉREM

Felhasználható: a vásárlás napjától számított 30 napig

„Személyi edzővel”

 • 5 ALKALOM EDZÉS
 • +3 ALKALOM EDZÉS SZEMÉLYI EDZŐVEL (10.500 Ft értékben)

 • Felhasználható fitnesztermi edzésre
 • Felhasználható csoportos edzésre

 • Személyre szabott edzésterv készítése

 • AJÁNDÉK: Szolárium használat (10 perc)

 • AJÁNDÉK: +10 % ajándék egyenleg feltöltéskor

30 000 Ft helyett:

19 990 Ft

KÉREM

Felhasználható: a vásárlás napjától számított 30 napig.
Ajándék csak online vásárlás esetén érvényes.

Melyiket START bérletet válasszam?

A START 4 és START 15 kombinált univerzális fitneszbérletek, amelyek megkönnyítik az edzőtermi kezdést sokoldalú felhasználhatóságuk révén. Viszont ha még most barátkozol a rendszeres testmozgás gondolatával, akkor neked a START 1 +1 bérletünket ajánljuk.

Kipróbálnád?
START 1+1

Úgy gondolod itt az ideje a rendszeres testmozgásnak?

A mozgás nemcsak a fogyókúra során hasznos, de elengedhetetlen az egészséges, teljes élethez is. Persze ehhez nem kell versenysportolónak lennünk, hisz egy kis sétálás vagy fél óra kocogás is sokat segíthet, hogy az ember megszabaduljon a napi stressztől.

Kezd el nálunk a rendszeres mozgást, vár Téged is a Formazona közössége!

KÉREM A BÉRLETEM

Már megy neked?
START 4

Egyedül is megy az edzés?

A START 4 bérlet egy univerzális bérlet, mellyel kihasználhatod 30 napig a csoportos- és a fitnesztermi edzések lehetőségét.

Egy beszélgetés során felmérjük aktuális állapotodat, igény szerint megbeszéljük a szükséges kalóriabeviteled mértékét, és az elérendő célokat, megmutatjuk a fitnesztermet és hagyunk kibontakozni.

Ha szeretnéd, kérj időpontot csoportos edzéseinkre is. Ismerd meg a WALKenergie és köredzéseinket egyaránt.

KÉREM A BÉRLETEM

Személyi edzőt is szeretnél?
START 15

A Start 15 kombinált esetében további segítségként az edzéseket három alkalommal egyik személyi edzőnk társaságában töltheted majd el. 15 napig korlátlanul használhatod termünket.

Az első alkalommal részt veszel egy állapotfelmérésen, melynek célja, hogy feltérképezzük jelenlegi kondicionálós állapotodat, majd pedig együttesen megállapítsuk személyes edzéscéljaidat.

A további (két) alkalommal pedig megismered a létesítmény gépeit, eszközeit, valamint a gyakorlatok szakszerű, helyes elvégzését..

Természetesen ezután is számíthatsz a személyi edzői segítségre konzultációk formájában vagy edzésterv elkészítésével. Ezenkívül segítünk kiválasztani, mely edzéstípusokat érdemes látogatnod a továbbiakban, a fitneszterem gépeit, valamelyik csoportos edzést, WALKenergie vagy esetleg SpinRacing órát.

KÉREM A BÉRLETEM

GARANCIA, hiszen fontos vagy számunkra

Tekintve, hogy biztosak vagyunk vendégeink elégedettségében, három különböző garanciát is vállalunk a szolgáltatásainkra.

 • Mindent megmutatunk- garancia: Mi nem csak mondjuk, hanem valóban örömmel vezetünk körbe Sportközpontunkban, és minden gépet akár egyenként megmutatunk. Megismertetünk a helyes használatukkal, és részletesen elmagyarázzuk, hogy melyik berendezés milyen izmod erősíti.

 • Barátságos fogadtatás- garancia: A legtöbb fitneszteremben az edzők és a recepciósok nem fordítanak elegendő figyelmet a vendégek igényeire. Ezekkel ellentétben mi garantáljuk, hogy minden figyelmünket Neked szenteljük.

 • Visszavásárlás-garancia: Ha bérletet váltasz, és az első három alkalom után jelzed, hogy mégsem vagy elégedett a FormaZonával, mi minden forintot visszaadunk Neked..

MEGGYŐZTETEK! KÉREM A BÉRLETEM

Kérdésed van? Válaszolunk!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen kardio gépeitek vannak?

Összesen 25 gépet próbálhatsz ki nálunk. Ezek között megtalálod a legújabb generációs futógépeket, ellipszis-járókat, háttámlás kerékpárokat, és lépcsőzőgépeket. Konditermünkben tehát minden izomcsoportot eredményesen fejleszthetsz.

Vasárnap is nyitva vagytok?

Hogyne! Tisztában vagyunk vele, hogy elfoglalt emberként mindenkinek többnyire hétvégén van ideje edzeni, ezért vasárnap 14-19 óráig várunk téged szeretettel.

Milyen csoportos órák közül választhatok?

Igen sokszínű a palettánk. Többfelé aerobik és táncos óratípussal, köredzéssel, spinracinggel és TRX-szel várjuk vendégeinket, így nálunk valóban mindenki megtalálja a számára legélvezetesebb és leghatékonyabb edzésformát.


Hogyan tudsz helyet foglalni egy csoportos edzésre?

A csoportos edzésekre bejelentkezés nélkül is be lehet menni, de mindig előnyt élveznek azok, akik lefoglalták a helyüket.

NINCS KÉRDÉSEM, VÁGJUNK BELE!