Gyakran Ismételt Kérdések

Bérlet biztosítás, vagy VIP klubtagság megléte esetén lehetséges:

  • Aki rendelkezik bérlet biztosítással betegség, baleset és karantén esetére, és email-ben (ugyfelszolgalat@formazona.hu) jelzi az akadályoztatását, majd pedig orvosi igazolással alátámasztja betegségét, annak a kiesett napokat jóváírjuk.
  • 2021. óta a VIP Klubtagság már tartalmazza ezt a biztosítást, így a klubtagok biztosítottak.

A VIP Klubtagok részére a 360 napos, 180 napos és 90 napos korlátlan bérletek az árlistánkon feltüntetett módon szüneteltethetők.

Önmagában nincs lehetőség a megvásárolt alkalomra szóló és korlátlan belépést biztosító bérletek meghosszabbítására. Az árlistánkon megtalálható az alkalomra szóló bérletek felhasználhatósági ideje, a korlátlan belépésre szóló és kombinált bérleteket értelemszerűen 30, 90, 180 vagy 360 napig lehetséges használni.

Egy esetleges újabb bezárás esetén a bérletek felfüggesztésre kerülnek és újranyitás után ismét aktiváljuk őket. Ez minden bérlettel rendelkező vendégünkre érvényes biztosítás és klubtagságtól függetlenül.

Diák bérletet 14-22 éves korú nappali tagozatos diákok vehetnek igénybe diákigazolvány bemutatása mellett.

Igen, bérletvásárlás esetén is! Az OTP, MBH és a K&H SZÉP kártyákat is elfogadjuk.

A START bérleteket a megnevezésükből adódóan is egyszer az első látogatás alkalmával, a regisztrációt követően lehet megvásárolni. Éppen ezért a választott szolgáltatás és a tervezett alkalmaknak megfelelően érdemes megfontolni a választást.

A START bérletekről bővebb információt árlistánkon találsz.

A recepción vagy online a webshopban 25.000 Ft-ért lehet megvásárolni a klubtagságot. Ezt követően a bérlet és büfé kedvezmények automatikusan járnak, az aktuális év december 31-ig. Az elektronikus kártya benne van az árban, ami korlátlan és kombinált bérletek esetében belépést biztosít sorban állás nélkül.

A csoportos edzésekre bejelentkezés nélkül is be lehet menni, de mindig előnyt élveznek azok, akik lefoglalták a helyüket. Foglalni online lehet az alábbi oldalon.

A biztosítás bármely alkalmas és korlátlan belépésre szóló bérletünkre érvényes. Az akadályoztatást az ugyfelszolgalat@formazona.hu email címen kell bejelenteni, majd pedig utólag, orvosi igazolás bemutatása szükséges. Ezt követően a kiesett napokat jóváírjuk. A biztosítás a megvásárlás napjától érvényes 360 napig. Díja 15.000 Ft/360 nap.

Az éves VIP Klub tagság (25.000 Ft, az adott év december 31-ig) már tartalmazza a biztosítást is.