FITNESZ A MI VILÁGUNK

A fitnesz olyan életforma, amely a jó fizikai erőnlétet, az egészséges életmódot és az esztétikus külsőt helyezi előtérbe. Mindezeket elősegítve megújult gépparkunk a jelenleg piacvezető gépcsaládoknak ad helyet: Hoist, Cybex, Life Fitnesz, Free Motion.

SZÁMOKBAN:

  • 31 Lapsúlyos gép, köztük a közkedvelt Hoist lat pulldown hátgép

  • 56 pár kézisúly a kisebb 2 kg-os fitnesz súlyoktól egészen a 40 kg-os izomtömegnövelő súlyzókig

  • Több funkciós cross fit állvány kiegészítőkkel (pl. box, bolgár zsák, kalapács, rope kötél, húzódzkodó állvány, medicin céltábla)

  • Sokak által kedvelt kettlebellek

  • 30 db Cardio gép, köztük a legújabb – valós lépcsőtaposó gép, a StairMaster Stepmill, valamint a Cybex 750A Arc Trainer, mely a legjobb jellemzőit egyesíti egy síelő, egy elliptikus tréner, és egy hegymászó gépnek

  • További fitnesz kiegészítők (pl. SMR henger, ugrálókötél, lábsúlyok, gumiszalag, stb.)

Fitness gépeink

Hammer strength hack guggoló gép

A Hammer Strength család a világ elsőszámú súlytárcsás edzőberendezése. Hack guggolója természetes guggoló mozgást biztosít, szemben a hagyományos lábtoló gépekkel. A gép biomechanikai kialakítása alapján az ívelt mozgást utánozza, súlytárcsákkal biztosítja a megfelelő terhelést.

Hoist lat pulldown háterősítő lehúzógép

A dinamikus mozdulatot a gép erőkarja kíséri, amely a szabályos végrehajtást biztosítja. A terhelés fokozására súlytárcsák állnak rendelkezésre. Tökéletes eszköz a széles hátizom, mély törzsizom és a karok erősítésére.

Hammer strength álló vádli gép

Régi adóságunkat törlesztjük vendégeinknek egy álló vádli gépüzembe helyezésével. Külön öröm számunkra, hogy egy kiváló minőségű Hammer strength gépet sikerült beszerezni. Nagy feladatot vállal, aki megcélozza az alsó lábszár izmainak edzését. Csak rendszeres és kitartó edzéssel lehet ezt az igen makacs izomcsoportot erősíteni.

Cybex Eagle fekvő lábhajlító gép

Innovatív design elemekkel ellátott erősítő gép. Az ülő lábhajlító fekvő változata, amely kényelmesebb, ízületkímélőbb és igényesebb kialakítású. Fontos a teljes mozgástartomány kihasználása, a holtpontokon érdemes egy pillanatra megállítani a mozgást, így jobban tudunk figyelni az izom összehúzódásra.

Crossfit keret

Ezek az eszközök főleg köredzés formájában használatosak, a crossfit edzések legfontosabb gyakorlatai végezhetők rajtuk. Ilyenek például a guggolások, húzódzkodások, tolódzkodások, függeszkedve mászás, medicinlabdás gyakorlatok, stb…

8 tornyos funkcionális keret

A kábeles erőfejlesztő gépek sokoldalú gyakorlatokat tesznek lehetővé. Attól függően változik az elvégezhető gyakorlatok száma, hány csiga van a gépen, és a húzási helyzetek hogyan pozicionálhatók.
A legsokoldalúbb gépek az ún. funkcionális trénerek, amelyeken a húzási pozíciók száma körülbelül 15. Természetesen nálunk pontosan ezzel dolgozhattok.

Bosu labda

A gumi félgömb napjaink egyik legelterjedtebb funkcionális eszköze, amelyen főként egyensúlyozós, koordinációfejlesztő gyakorlatokat lehet végezni. Felülete folyamatos mozgásban van, ami folyamatos stabilizációt és kontrollt igényel, ezáltal a kisebb, mélyebben elhelyezkedő stabilizációs izmokat erősíti.