Vendégeink mondták rólunk

“Mielőtt el kezdtem volna rendszeresen a FormaZonába járni, túlsúlyos voltam, ami igen csak megnehezítette az életemet. Gyakran fáradtnak éreztem magam és a tanulás is nehezen ment. Mára talán már 110 kg-os lennék. A FormaZonába körülbelül fél évvel ezelőtt jöttem először edzeni. Már az első pár alkalom után tudtam, hogy gyors és tartós eredményeket csak személyi edző segítségével érhetek el. Így aztán Szilvási Andris személyi edzővel időpontot egyeztettünk, és mára már több, mint 30 kg súlyfeleslegtől szabadultam meg. A háttérben rengeteg kemény edzés és kitartó diéta áll. Persze Andris lelkesítése, és az, hogy az edzéseket mindig változatossá tette, nagyban megkönnyítette edzéseimet. A fitnesz teremmel teljesen meg vagyok elégedve. Jól esik, hogy sorozatos pozitív visszajelzést kapok az itt dolgozóktól és a vendégektől, hogy mennyit változtam. Nem utolsó sorban energikusabb lettem, így a tanulás is sokkal könnyebben megy.”

Lajtos Gergő 18 éves

Előtte

Utána (-30 kg)

“9 évvel ezelőtt kezdtem el a rendszeres konditermi edzést. Különösebb problémám fizikailag előtte sem volt, de mindig is azt éreztem, hogy ha rendszeresen tudok sportolni, sokkal jobb a teherbírásom, könnyebben megy a munka és lelkileg is erősebbnek érzem magam. A sport számomra örömforrás, bármennyire is fáradtnak érzem magam, rossz kedvem van, az elvégzett edzésmunka után minden sokkal könnyebb lesz. Úgy gondolom, hogy ezt a fajta edzést szakmai irányítás mellett érdemes csinálni. Személyi edzőm Misek Edit, akiben megtaláltam a megbízható, tapasztalt, felkészült edzőt és már barátomnak is tudhatom Őt.”

Laczkó Erika 55 éves

“Nyitás óta a FormaZona vendége vagyok és mondhatom, hogy teremfüggő lettem. Ez a hobbim és az egyik kedvenc sport elfoglaltságom. Korábban önmagamhoz képest kevés túlsúllyal küzdöttem, de most jól vagyok, nőtt a teljesítőképességem is. Szükségem van a rendszeres edzésre, mert különben gyorsan felrakódnának a kilók. Szeretem, hogy tágas a terem és, hogy a személyzet folyamatosan készenlétben van. Kedvelem a wellness részleget is.”

Béres Zoltán

“18 éves korom óta edzek elsősorban azért, mert sportos alkatot szerettem volna. Az edzés mindig megnyugtat engem. Kitartóbbá váltam az élet egész területén, az edzés nem csak a testemre, hanem lelkileg is hat rám. Az edzés tervemet saját magamnak állítom össze.

Elégedett vagyok a teremmel, csinosak a dolgozó lányok, kedvező a hosszú nyitva tartás.”

Frank Norbert 38 éves

“2010. tavasza óta járok a terembe. Személyi edző segítségére volt szükségem a túlsúlyom miatt és az állóképességemet is fejleszteni szerettem volna. Ismerősömtől hallottam a teremről és arról, hogy itt van személyi edzés.

Kezdetben voltak nehézségeim. Főként a kitartással, azzal, hogy betartsam a rendszeres étkezést, amit nem az étrend nehézsége, hanem a rendszeressége jelentett. Fáradékony és levert voltam, és a havi „női dolgok” rendszertelensége (ami orvosi kezelésig jutott) és a magas túlsúly is problémát okozott.

Személyi edzőmről, Türi Virágról csak jót mondhatok. Amiért idejöttem, megkaptam Tőle. Segített a táplálkozásban és segített elindulni egy olyan úton, ami eddig ismeretlen volt számomra. Vele értem el a változásokat és fogytam le sok-sok kilót. Az általa kidolgozott edzésprogrammal olyan helyekről fogytam le, ahonnét szerettem volna. Most tűztük ki a következő új célunkat, amiben ismét nagy eredményekre számítok.

A terem nagyon szép, tágas és modern. Számomra nagyon fontos, hogy igényes legyen és jól érezzem magam benne. Először féltem ide bejönni, mert olyan híreket hallottam a városból, miszerint túl drága, elit… De miután bejöttem semmi ilyen gondolatom nem volt, a gátlások elmúltak, hisz mindenki segítőkész és barátságos volt.

Erőt ad számomra az edzés, szívesen jövök, nem érzem kényszernek. Érdekesebbé, fittebbé tette az életemet, a közérzetem is sokat javult. Rendezettebbé, dinamikusabbá lettek a mindennapjaim.”

Zámbori Szilvia 35 éves

Előtte

Utána (-12 kg)

“Szükségem van a mindennapos mozgásra. 1 éve járok edzeni hetente két alkalommal. Azóta sokkal fittebb lettem, jobban bírom a hétköznapi hajtást. A FormaZonában a dolgozók kedvesek, segítőkészek, a nyitva tartás rugalmas. Szilvási András személyi edzései elég kemények, de azért figyelembe veszi a pillanatnyi állapotomat is. Azért is örülök, hogy ide járok, mert különben nem gazdagodtam volna ennyi ismeretséggel.”

Balla Bettina 27 éves

“1 éve járok rendszeresen edzeni, elsősorban azért mert szálkásítani szerettem volna. Más edzésekre is jártam rendszeresen, ezért nem volt nagy változás az életemben. De a közérzetem kicsit javult. Szeretem, hogy sok féle gép van, és nem kell sokat várni, hogy odajussak egyhez.

Szilvási Andrissal edzek, vele nagyon jó, mert jó humorérzéke van, és jól motivál.”

Farkas Ákos 18 éves

+4 éve járok a FormaZonába, Misek Edithez gerinctréning óráira. Közben volt egy rövid kihagyásom egy műtét miatt. Problémáim voltak a kondíciómmal, de már néhány alkalom után jobb lett a közérzetem, terhelhetőbb lettem. Örülök, hogy elkezdtem, hiszen edzés nélkül biztosan romlott volna az állapotom. Szeretek a FormaZonába járni, mert jó a társaság, tágas, jól felszerelt, hosszú a nyitva tartás. Edit pedig nagyon jó hangulatú változatos edzéseket tart.”

Kis Attila 37 éves

“Korábban nem volt önbizalmam, nem voltam elégedett magammal, az alakommal.

Seprűvénás volt a lábam. Az idén áprilisban kezdtem az edzést és sokat változott az életem. Összeszedettebb lettem, jobban tudom beosztani az időmet. A géppark nagyon modern. A személyi edzőm kreatív, az edzéseim változatosak, soha nem unalmasak.”

37 éves hölgy

“Férjem unszolására kezdtem el az edzést. Fogyni szerettem volna és feszesebb megjelenésre vágytam. Kezdetben az edzettségi szintem elég alacsony volt. Kevesebbet bírtam az edzéseken, mint a többiek. Később a helyzet sokat javult. Kialakult a helyes testtartásom, azóta figyelek rá a hétköznapokban is. Nagy szerelmem első pillanattól a Fit-Ball. Változatos, minden izomcsoportomat átmozgatja. De szívesen használom a terem kardió gépeit is. Sokkal felszabadultabb vagyok az edzéstől. Sok kapcsolatot alakítottam ki itt a teremben is. És nem utolsó sorban a férjem is elismeri az eredményeimet.”

Atkári Márta

“Még a kollégiumban, a szobatársaimmal kezdtem el edzeni, mert nagyon vékony voltam. A tömegnövelés nagyon nehezen ment, elsősorban alkati nehézségek miatt. Azóta magabiztosabb fegyelmezettebb lettem, jobban érzem magam a bőrömben. Sok barátságra tettem szert itt. Tetszik, hogy tágas a terem, előzékeny a kiszolgálás, csinosak az edző lányok.

Az esetek többségében jókat edzek, hajlamos vagyok a túledzésre is.”

Varga Szabolcs 39 éves

“40 évesen, 10 éve kezdtem el edzeni. Nem volt semmilyen egészségügyi problémám, de bizony az évek alatt jelentősebb súlyfeleslegem lett, sokszor éreztem magam gyengének, s azt is észrevettem, hogy egyre türelmetlenebb, idegesebb vagyok a környezetemmel.

Fiatal koromban sportoltam. Utána férjhez mentem, gyerekeim születtek, s a rendszeres sport teljesen kimaradt az életemből. A gyerekeim megnőttek, s egyre inkább kezdtem érezni, hogy valamilyen rendszeres testmozgásra lenne szükségem, ugyanis egy boltban dolgoztam eladóként, sokat is ültem. Aztán rászántam magam a változtatásra. Sokáig csak az edzőterembe jártam. Sajnos ezután gerincsérves lettem, így tértem át a spinning®-re. Voltak nehézségeim a korán kelés miatt, de ezt elfeledtette az a jóleső érzés, ami minden edzés után eltöltött. 4 év alatt tünetmentes lett a sérvem, műtét nélkül, és az idegrendszeremre is nagyon jó hatással volt. Amennyiben nem kezdek el edzeni, biztosan műtétre került volna sor.

Az edzések mindig jó hangulatban zajlottak, bárki tartotta is az órát, de számomra Kálmos Évi órái a legmegfelelőbbek. Mindent elmagyarázott és az egészség volt a cél, nem az erőfitogtatás.

Mindennel nagyon elégedett vagyok, a FormaZona szerintem Kecskemét legjobb edzőterme (próbáltam már mást is). Negatívumot nem tudok mondani. Mindig nagyon boldogan mentem oda. Mivel Lajosmizséről jártam be, és nem tudtam már a munkarendemmel egyeztetni az edzéseket, ezért jó ideje nem tudok járni. Nagyon jó kis hely, MÉG TALÁLKOZUNK!”

Czigány Jánosné 50 éves

FormaZona Sportközpont

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 6-22 óráig

Szombat: 8-20 óráig

Vasárnap: 14-20 óráig

Elérhetőségek:

Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 2.

Recepció: 76/325-251

Iroda: 76/504-210

E-mail: formazona@formazona.hu