Bővült a gépparkunk!

Három új fitneszgép érkezett hozzánk, melyeket a kicsomagolásuk és üzembe helyezésük után rögtön ki is próbálhattak látogatóink.

Kecskeméti termünkben három LifeFitness gép kapott helyet, melyek különféle edzésekhez és izomtömeg-átmozgatásokra alkalmasak. Lajosmizsei termünk egy gerincnyújtó paddal bővült.

Kecskemét

Tárcsás csípőemelő

Elsősorban hölgy vendégeink kedvence lesz, mely intenzíven átmozgatja és erősíti a csípőizmokat. Hatékony alakformálást tesz lehetővé, kétoldali terhelést biztosít, melynek mértékét edzéstervednek, teherbírásodnak megfelelően alakíthatod. A kényelmes, kerek háttámla segíti a szabad mozgást, miközben a széles lábplatform nagyobb stabilitást biztosít számodra.

tárcsás csípőemelő
Mellprés/hátsó delta gép

Mellprés/hátsó delta gép

A már jól ismert, kettő az egyben funkciójú gép nem újdonság – ebben az esetben egy minőségi csere történt. A gép egyszerre mell- és deltaizom edzésére is alkalmas, melyre egy alig pár napja installált, olajozottan működő gépet biztosítunk. Mindenkinek ajánljuk edzettségi szinttől függetlenül – a gépkarok alkalmazkodnak az alakodhoz, a terhelés mértéke szintén állítható.

Hack-guggoló gép

Ezzel a fitneszgéppel férfi vendégeinknek vagyunk régóta adósai – az eszközzel biztosan tökéletes lesz a tartásod a gyakorlat végzésekor, emellett csökkenti a hátat és a térdeket érő terhelést, segít a természetes guggolási mozdulat megtartásában – így biztosan a megfelelő tartást és izmokat használod majd!

hack-guggoló gép

Lajosmizse

kiromed gerincnyújtó pad

KiroMED gerincnyújtó pad

A KiroMED gravitációs pad, ismertebb elnevezésein gerincnyújtó- vagy „denevérpad” kiválóan segít a sportolás utáni hatékony nyújtásban, melyet már Lajosmizsén is kipróbálhatsz. A nyújtópadon függeszkedve saját testsúlyodra hat a gravitációs erő – tested így természetes terhelést kap.

Balesetmegelőzési szempontból különösen fontos a szakszerű használat! A gép helyes használatról ezen a linken találsz hasznos videót.