Csoportos edzések VöMóval

Vörös Móni Július 19-től 4 féle edzéssel járul hozzá órarendünk színesítéséhez. Edzései között szerepel az egész testet átmozgató Alakformáló óra, Fitt-mix, Zsírégető és Kezdő Jóga.

Alakformáló

Közepes intenzitású minden izmot átmozgató edzésforma. Egy intenzívebb, pulzusemelős felvezető után különféle erősítős blokkok következnek állásban vagy fekve. Cél a teljes test megdolgoztatása, és a főbb izomcsoportokra kiterjedő izomformálás. Kezdőknek és idősebbeknek is ajánlott.

Fitt-mix

Kézisúlyzóval, step-paddal, bottal, fit-ballal vagy gumiközéllel kombinált – minden főbb izomcsoportot megdolgoztató – alakformáló edzés. Kezdőknek és idősebbeknek is ajánlott.

Zsírégető

Magas intenzitású kardió edzés. Step-aerobic, aero kick-box, tabata vagy egyszerű koreográfiás élményedzések. Cél a pulzus viszonylag magas tartományban való tartása, azaz a zsírégetés és az alakformálás. Rendkívül hatékony aerob edzésforma, amely kiváló zsírégetésre és az izmok megtartására. Leginkább haladóknak ajánljuk, de kezdők is be tudnak csatlakozni a differenciált óravezetés miatt.

Kezdő jóga

Egy teljes testet átmozgató jógaóra. A hatha jóga alapjaira épül, melyben az ászanák könnyített verzióját gyakoroljuk, hogy kezdőként is élvezetessé, könnyen kivitelezhetővé váljanak a jógapózok. Ha egy kellemesen átmozgató, követhető jógaórára vágysz, valamint még jól jön, ha a pózok felvételében kapsz segítséget, illetve a testednek még a könnyebb, egyszerűbb formák esnek jól, akkor neked ajánlom ezt az órát. Kezdőknek, idősebbnek, és ülőmunkát végzőknek kifejezetten ajánlott!

Időpont:

2021. július 19-től:

Alakformáló: Hétfő 18.00

Fitt-mix: Szerda 16.45

Zsírégető: Péntek 19.15

Kezdő Jóga: Vasárnap 18.30

Helyszín: FormaZona Sportközpont, 2-es terem.

Bejelentkezéshez kattints IDE.