Nem csak edzés előtti!

• Cukormentes
• Normál energiatermelő folyamatok támogatása
• Támogatja a normál szellemi funkciókat
• Immunrendszer normál működése és az oxidatív stressz elleni támogatás

Választható ízek:

  • cola-lime
  • vadmálna

Ha ismered a korábbi Superhero edzés előttinket, akkor tudod, hogy mire számíthatsz, amennyiben még nem próbáltad itt az idő! Aminosavak, növényi kivonatok, kolin, koenzim Q10, koffein, C-vitamin és ásványi anyagok. Ez nem csak egy edzéselőtti. A hatóanyagoknak köszönhetően alkalmazható, mint szellemi fókusz karbantartó is, ugyanis a cink és a jód hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához!

Akár fizikai munkát végzel, akár edzés előttiként, akár irodai munkához is használható az adagolási javaslatok betartásával.

A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A C- vitamin és a jód hozzájárulnak a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz. A cink és a jód hozzájárulnak a normál szellemi működés fenntartásához. A C-vitamin és a jód hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez. A C-vitamin és a cink hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez és az immunrendszer normál működéséhez.

Felhasználási javaslat:
Keverjen el keverőpalackkal 2×1 adag port (2×4,75 g = 2x 2/3 adagolókanál) 2×175 ml vízzel. Fogyasszon 1 adagot 30 perccel edzés előtt és 1 adagot edzés közben. Nem fogyasztható éhgyomorra. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Figyelmeztetések:
A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Magas koffeintartalmú [300 mg koffein/napi adag (86 mg/100 ml)]. Terhes vagy szoptató nők és 18 év alatti gyermekek nem fogyaszthatják. A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt! Szívbetegségben, magas vérnyomásban vagy koffeinérzékenységben szenvedők számára nem ajánlott! 19 mg/adag (4,75 g) EGCG-t [(-)-epigallokatekin-3-gallát] tartalmaz. Az EGCG napi fogyasztása nem érheti el, illetve haladhatja meg a napi 800 mg-ot. Más, zöld teát tartalmazó termékekkel nem fogyasztható egy napon.