A Hot Blood stimulánsmentes változata!

  • az egyik legkutatottabb kreatin formával
  • nootróp hatóanyagok
  • béta-alanin és l-citrullin
  • elektrolitokkal
  • feketebors kivonattal (Bioperine)
  • antioxidáns komplex

Választható íz:

  • görögdinnye
  • tropical puncs

A Hot Blood stimulánsmentes változata – nem pörget, koffeinérzékenyek is használhatják, ugyanakkor tartalmaz minden mást, ami a Hot Blood Hardcore is tartalmaz!

A Hot Blood No-Stim támogatja testedet a fizikai igénybevétel, illetve kifejezetten nagy intenzitású edzés folyamán, mivel a termékben található 3 g kreatin tudományosan bizonyított módon növeli a teljesítményt az olyan, sorozatos, rövid ideig tartó, magas intenzitású erőkifejtéseknél, mint például a súlyzós edzés, vagy az intervallum kardió!

A B6 vitamin és niacin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A biotin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A folát, a B12 vitamin és az A-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Felhasználási javaslat: 
Keverj össze naponta 2×1 adag (2×12,5g, 2×1 csapott adagolókanál) Hot Blood No-Stim port 2×200 ml hideg vízzel. Az ital enyhén szénsavas, ezért a kupakot felrázáskor 5 másodpercenként nyisd ki a balesetek elkerülése érdekében. Fogyassz egy adagot 30 perccel edzés előtt, valamint egyet edzés közben.

Figyelmeztetés:
A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A termék fogyasztása 18 éves kor alatt, ismert alapbetegség esetén, valamint gyógyszeres kezelés alatt állók számára nem ajánlott! A termék fogyasztása várandós- és szoptató anyák számára nem ajánlott! A termék nem fogyasztható abban az esetben, ha az adott napon már fogyasztott hozzáadott betaint tartalmazó étrend-kiegészítőket. Tejet, tojást, glutént, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült. Tárolja hűvös, száraz helyen.