FormaZona Summer Start

Szuper bérletek diákoknak!

06.14.-06.21. között diák bérleteinkhez most Fitness Shop vásárlási kupont adunk ajándékba!

Itt a nyár, és itt az idő, hogy lendületbe hozd magad! Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megszerezd az ideális bérletedet, és formálj magadnak egy egészséges és aktív nyarat!

A FormaZona Summer Start kiemelkedő ajánlatokat kínál neked, diákként. Ne vesztegesd az időt, mert csak június 14. és június 21. között lehet megvásárolni a bérleteket! Ezen kívül a bérletvásárlás mellé most exkluzív Fitness Shop vásárlási kupont is adunk ajándékba, hogy még inkább kihozd az edzéseidből a maximumot!

Válaszd ki a számodra legkedvezőbb bérletet az ajánlataink közül! Az elérhető opciók között megtalálod a Diák 60 napos, Diák 90 napos és Diák 180 napos bérleteket. Ezekkel a bérletekkel teljesen testre szabhatod az edzésélményedet, és garantáltan eléred a céljaidat!

Irány a bérletek >

Most Fitness Shop kupont is adunk!

A bérletvásárlás mellé most egy exkluzív Fitness Shop vásárlási kupont adunk ajándékba, hogy még inkább kihozd az edzéseidből a maximumot!

Érdemes kiemelni, hogy a Diák 90 napos és Diák 180 napos bérletek lehetőséget biztosítanak szüneteltetésre is. Tehát, ha nyaralásodat tervezed és szünetet szeretnél tartani, ezek a bérletek tökéletes választások számodra.

  • A bérleted kezdő napját magad határozhatod meg, kérheted annak kezdését a meglévő bérlet lejárata utánra.

  • Szüneteltethető: 60 napos Diák bérlet esetén 1 hét, 90-180 napos Diák bérlet esetén pedig 2 hét szüneteltetés lehetséges, melyet előre kell jelezni az ugyfelszolgalat@formazona.hu email címen.

Ne habozz tovább! Vásárold meg a FormaZona Summer Start bérletedet most, és élvezd ki a nyár összes pillanatát a fitnesz által nyújtott előnyökkel! Ne feledd, ez a kivételes ajánlat korlátozott ideig érvényes, így érdemes mihamarabb lecsapnod rá!

DIÁK BÉRLETEK

3000 Ft Fitness Shop kupon

39 990 Ft

Tovább

3000 Ft Fitness Shop kupon

49 990 Ft

Tovább

10 000 Ft Fitness Shop kupon

109 990 Ft

Tovább