Sikersztori

2017 őszén kezdtem el a rendszeresen edzeni a FormaZonában. Felszedtem úgy 7-8 kilót az évek során, főleg a második gyermekem születése után. Előtte sokáig gondolkodtam a dolgon, mert soha nem jártam fitneszterembe, el sem tudtam képzelni magamat ilyen helyen.

Egy ismerősöm javaslatára megkerestem Zsókát. Az első alkalommal állapotfelméréssel kezdtük, a kimutatott túlsúly egyezett a korábbi elképzelésemmel. Edit ezen kívül az állóképességem és az izomzatom erősítését is javasolta. Ami leginkább meglepett, a hihetetlen profi odafigyelés az akkori állapotomra. Az első edzést kardió gépeken kezdtük. A futópadon csak gyalogoltunk, pedig én futni szerettem volna. Arra vigyáztunk, hogy a pulzusom ne menjen 150 fölé. Volt olyan, hogy még lassítanunk is kellett, majd mikor a pulzusom ismét helyreállt, akkor ismét fokoztuk a tempót. Akkor még nem értettem, de később megtanultam, hogy van egy saját kimért pulzustartományom, ahol számomra a zsírégetés a leghatékonyabb. Hihetetlen megkönnyebbülést éreztem az első edzések után. Nem voltam agyongyötört, jókedvűen feldobott állapotban mentem haza. Másnap ugyan volt izomlázam, de nagyon vártam a következő edzéseket.

Három hónapra volt szükségem, ahhoz, hogy megszabaduljak a 8 kilótól. Azóta sem hagytam abba az edzést. Főleg az edző gépeket használom és néha bemegyek SpinRacing órára.

Budai Aliz 36 éves

FormaZona Sportközpont

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 6-22 óráig

Szombat: 8-20 óráig

Vasárnap: 14-20 óráig

Elérhetőségek:

Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 2.

Recepció: 76/325-251

Iroda: 76/504-210

E-mail: formazona@formazona.hu