“TESTED KÓDJA” – ÉLETMÓDVÁLTÓ ELŐADÁS

Ha szeretnél idén változtatni, néhány kilót leadni, ideálisabb testet, tudatosabb táplálkozást, jó közérzetet, több energiát, akkor ez az előadás Neked szól!

2018. Novemner 12. hétfő 18:00

További információk
Jelentkezés

LASSÍTS! FIGYELSZ TE MAGADRA?!

Felőröl a mindennapi hajtás, az állandó stressz?

Egy rohanás az életed, és mégis minden területen helyt kell állnod?

Szemernyi időd sem jut magadra, mert minden áldott perced beosztod, és így is maguk alá temetnek a teendők, a feladatok?

OLVASS TOVÁBB, HA EZEN SZERETNÉL VÁLTOZTATNI

Ugye nagyszerű lenne sokkal energikusabbnak, lendületesebbnek, kiegyensúlyozottabbnak lenni? Nagyszerű lenne minden helyzetben magabiztosan fellépni, és mindenből a maximumot kihozni. Ezt nyilván Te magad is így gondolod, és vágysz a változásra, csak nem tudod hogyan valósítsd meg.

A Tested Kódja Életmódváltó Előadás pontosan Neked szól, ha…

  • Szeretnél kirobbanó formában lenni

  • Érdekel milyen táplálkozási típusba tartozol

KI SEGÍT NEKED MINDEBBEN?

A programra egy ismert és elismert specialistát hívtunk meg. Előadásaikból megtudod majd, hogy milyen élelmiszerek jótékonyak, és melyek kártékonyak. Tudtad, például, hogy bizonyos ételek akár tönkre is tehetik hormonháztartásodat, ami különböző eredetű betegségeket okoz, mint például krónikus fáradtság, hirtelen elhízás, cukorbetegség.

Hadd mutassuk be előadónkat:

Kiri Brigitta

Horisan Metabolic Typing® szakértő

“Remélem tudod, hogy az életedben minden Tőled indul el, ezért rendben kell lenned magaddal, testi-lelki-mentális szinten. Célom, hogy segítséget és eszközt adjak a kezedbe, hogy elérd céljaidat. Egy zseniális német módszerrel foglalkozom. Sok száz emberrel volt már szerencsém találkozni és egy új utat mutatni nekik, hogy valóban személyre szabottan, hogyan adják meg szervezetüknek azt, amire tényleg szüksége van. Mindezt koplalás nélkül és egy magasabb energiaszintet elérve. Célom, hogy minél több ember – akár köztük Te is – egy tiszta képet, ún. térképet kapjon a teste működéséről, mellyel minőségi életet élhet. Várlak Téged is!”

ÉLJ 14 ÉVVEL TOVÁBB

Ez nem tréfa, a legújabb kutatások ugyanis alátámasztották, hogy megfelelő táplálkozással akár 14 évvel hosszabbíthatjuk meg az életünket.

AZT KÉRDEZED, HOGYAN?

GYERE EL A TESTED KÓDJA ÉLETMÓDVÁLTÓ ELŐADÁSRA, ÉS MI LERÁNTJUK A LEPLET A MÓDSZERRŐL!

2018. November 12. hétfő 18.00 | FormaZona Sportközpont, 6000 Kecskemét, Izsáki út 2-4.

Jelentkezés

MILYEN PROGRAMOKKAL VÁRUNK TÉGED?

17:45 - 18:00

Regisztráció

18:00 – 18:50

Tested kódja | A típus szerinti táplálkozás titkai | Kiri Brigitta

18:50 - 19:00

Ajándék testösszetétel-mérés

OLVASD EL, MIT MONDANAK AZOK, AKIK MÁR RÉSZT VETTEK ELŐADÁSAINKON!

„A szaktanácsadás után szinte azonnal észleltem magamon a változásokat. A kilók és a centik is szaladtak le rólam. Sokkal energikusabb lettem, már pár hét elteltével. Közel 8 hónap telt el, és 12kg fogytam. Lehettem korábban bármilyen vékony, a combomról és a fenekemről sosem tűnt el a narancsbőr, viszont most szépen múlik. Ami megdöbbentő számomra, hogy a menstruációs ciklusom is rendeződött és a görcsös hasfájások is enyhültek. Csak pozitív változásokról tudok beszámolni, szeretek így élni és csak ajánlani tudom annak, aki szeretne egészségesen élni, vagy bármilyen egészségügyi problémája van.”

K-R. Réka , Dietetikus

„A mérési eredmény eléggé ledöbbentett, hiszen jó irányba indultam el az életmódváltásomban, de pont azokat az élelmiszereket nem hagytam el, ami nálam hízást vált ki, hiszen úgy gondoltam, hogy azok az ételek milyen egészségesek. Az életmódváltás előtt 106 kg voltam és a mostani testsúlyom 82 kg, és sokkal energikusabbak a napjaim KÁVÉ NÉLKÜL!”

Darula Attila , Pneumatikus műszerész

“Mielőtt el kezdtem volna rendszeresen a FormaZónába járni, túlsúlyos voltam, ami igen csak megnehezítette az életemet. Gyakran fáradtnak éreztem magam és a tanulás is nehezen ment. Mára talán már 110 kg-os lennék. A FormaZónába körülbelül fél évvel ezelőtt jöttem először edzeni. Már az első pár alkalom után tudtam, hogy gyors és tartós eredményeket csak személyi edző segítségével érhetek el. Így aztán a személyi edzővel időpontot egyeztettünk, és mára már több, mint 30 kg súlyfeleslegtől szabadultam meg. A háttérben rengeteg kemény edzés és kitartó diéta áll. Persze az edző lelkesítése, és az, hogy az edzéseket mindig változatossá tette, nagyban megkönnyítette a dolgom. A fitnesz teremmel teljesen meg vagyok elégedve. Jól esik, hogy sorozatos pozitív visszajelzést kapok az itt dolgozóktól és a vendégektől, hogy mennyit változtam. Nem utolsó sorban energikusabb lettem, így a tanulás is sokkal könnyebben megy.”

Lajtos Gergő 18 éves

MENNYIBE KERÜL A RÉSZVÉTEL?

A belépőjegy ára jelképes összeg, mindössze 990 Ft, amely a FormaZóna Sportközpontban levásárolható.

Az előadáson való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy biztosítsd a helyed, mert a résztvevők száma korlátozott!

JELENTKEZÉS

Bejelentkezéshez küldj egy nevet és a további résztvevők számát a következező e-mail címre:

testedkodja@gmail.com

MILYEN MEGLEPETÉSSEL VÁRUNK?

Minden résztvevőnek gyors, néhány perc alatt elvégezhető, teljesen fájdalommentes testösszetétel mérést biztosítunk.

TALÁLKOZUNK NOVEMBER 12.-ÉN! MI BIZTOSAN OTT LESZÜNK, RÁD SZÁMÍTHATUNK?

Jelentkezem az előadásra