MIRE SZÁMÍTHATSZ EGY PILATES ÓRÁN?

A csoportos PILATES óra margójára

Mire számíthatsz, ha eljössz Danis Zsuzsi pilates edzésére?

  • Sok instrukciót fogsz kapni a testtartással, a légzéssel és a mozdulat kivitelezéssel kapcsolatban. Ezt az elején egy kicsit furcsának találhatod, de gyorsan meg lehet szokni.

  • Az első Pilates óra egy kicsit olyan érzés, mint amikor életében először ül volán mögé az ember. Úgy érzi képtelen ennyi mindenre egyszerre odafigyelni, de aztán óráról órára szépen kialakul az összhang.

  • Pilates órákon a koncentráció és az összpontosítás segít Neked a termen kívül hagyni a mindennapi problémákat. A koncentrációt a helyes légzés segíti.

  • Az órán a gyakorlatok úgy vannak összeállítva, hogy megfelelő testtudattal, állóképességgel és hajlékonysággal végig tudod csinálni a gyakorlatsort és kellemesen el is fáradsz.

  • Acsoportos Pilates óra célja a prevenció – megfelelő, alapos tornával tehetsz azért, hogy megelőzd esetleges izomfájdalmad, kialakulóban lévő mozgásszervi problémád tovább súlyosbodását.

KINEK NEM AJÁNLJUK A CSOPORTOS PILATES ÓRÁT?

Két esetben nem ajánlom a csoportos órát:

  • Ha valakinek nem megfelelő még a testtudata (pl. összetettebb mozdulatok hatására kudarcélmény érzete hatalmasodik el rajta)

  • Rehabilitációs szakaszban van még, műtét vagy baleset után.

Ezekben az esetekben inkább az egyéni Pilates órát javaslom.

A jó hír az, hogy a testtudat fejleszthető! Egyéni órában megtanulhatod, tudatosan irányítani mozdulataidat és megszabadulhatsz a „nem tudom megcsinálni, mert béna vagyok” stigmától és bátran részt vehetsz csoportos órákon is!

A rendszeres Pilates hatására:

minőségi változás indul meg a mozgásodban, ami életed minden területére pozitívan fog kihatni. A mozgás többé nem lesz a félelem forrása.

Nagyon sok embernek bevált már ez a módszer.

Iratkozz fel a hétfő 17 órakor kezdődő Pilates órára.

Bejelentkezés a recepciónál, illetve a következő telefonszámon: 76/325-251

Tapasztald meg Te is a Pilates érzést!

Várlak szeretettel! Zsuzsa

FormaZona Sportközpont

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 6:00 - 22:00 óráig

Szombat: 8:00 - 14:00

Vasárnap: 14:00 - 20:00

Elérhetőségek:

Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 2.

Recepció: 76/325-251

E-mail: ugyfelszolgalat@formazona.hu