12 új géppel gazdagodott a gépparkunk októberben. Zömmel új fejlesztésű gépeket állítottunk be, melyek eddig Kecskeméten nem voltak elérhetőek.
A meglepetés pedig, amiről előzetesen hírt adtunk,  a teljes gépparkunk újra kárpitozása, ami rekordidőnek számító egy nap alatt valósult meg.

Bemutatjuk új gépeinket

StairMaster Stepmill

Eredeti valós lépcsőtaposó gép, amely igazi élményt kínál a felhasználó számára. Egy forgó lépcső van beleépítve, melynek  változhat a sebessége és szimulálja a lépcsőn felfele történő gyaloglást vagy futást. Minden lépés 20cm magasra történik, mely a valóságos lépcsőzésnek megfelelő mozgás. Az érintőképernyős LCD kijelzőn megtalálhatók az edzésprogramok gazdag választéka.

Cybex 750A Arc Trainer

A Cybex 750A Arc Trainer a legjobb jellemzőit egyesíti egy síelő, egy  elliptikus tréner, és egy hegymászó gépnek. A kutatások azt mutatják, hogy a Cybex Arc Trainer használója több kalóriát éget el, mint bármely más edzőgépé. Használat közben elsősorban az izmokat terheli, kíméli az ízületeket, térdet, csípőt és a hátat.

Hammer strength hack guggoló gép

A Hammer Strength család a világ elsőszámú súlytárcsás edzőberendezése. Hack guggolója természetes guggoló mozgást biztosít, szemben a hagyományos lábtoló gépekkel. A gép biomechanikai kialakítása alapján az ívelt mozgást utánozza, súlytárcsákkal biztosítja a megfelelő terhelést.

Hoist lat pulldown

A dinamikus mozdulatot a gép erőkarja kíséri, amely a szabályos végrehajtást biztosítja.  A terhelés fokozására súlytárcsák állnak rendelkezésre.  Tökéletes eszköz a széles hátizom, mély törzsizom és a karok erősítésére.

Hammer strength álló vádli gép

Régi adóságunkat törlesztjük vendégeinknek egy álló vádli gép üzembe helyezésével. Külön öröm számunkra, hogy egy kiváló minőségű Hammer strength gépet sikerült beszerezni. Nagy feladatot vállal, aki megcélozza az alsó lábszár izmainak edzését. Csak rendszeres és kitartó edzéssel lehet ezt az igen makacs izomcsoportot erősíteni.

Life fitness 95T inspire futópad

Érkezett 3 darab Life fitness 95T inspire treadmill, mely a már jól bevált futópadjaink újabb kiadása. A futópadok (szám szerint 14 db) egy kivétellel az emeleti galérián találhatók meg, egy pedig a crossfit keret mellett. Összes kardió gépünk száma így 32 db-ra emelkedett.

Bosu labda

A gumi félgömb napjaink egyik legelterjedtebb funkcionális eszköze, amelyen főként egyensúlyozós, koordinációfejlesztő gyakorlatokat lehet végezni. Felülete folyamatos mozgásban van, ami folyamatos stabilizációt és kontrollt igényel, ezáltal a kisebb, mélyebben elhelyezkedő stabilitációs izmokat erősíti.

Cybex Eagle fekvő lábhajlító gép

Innovatív design elemekkel ellátott erősítő gép. Az ülő lábhajlító fekvő változata, amely kényelmesebb, ízületkímélőbb és igényesebb kialakítású. Fontos a teljes mozgástartomány kihasználása, a holtpontokon érdemes egy pillanatra megállítani a mozgást, így jobban tudunk figyelni az izom összehúzódásra.