Munkatársaink

IRODAI MUNKATÁRSAK

Konfár Tamás
Konfár Tamás
Üzletvezető
Tel.: 30/584-32-64
Konfár Zsóka
Konfár Zsóka
Marketing asszisztens
Tel.: 30/786-32-36

RECEPCIÓS ÉS TEREMFELÜGYELŐ MUNKATÁRSAK

SZEMÉLYI EDZŐK

Dóka András
Dóka András
Vámosi Balázs
Vámosi Balázs
Dobos Liza
Dobos Liza

Személyi edzőre van szükséged?

Szeretnéd megismerni a gépeket? Vagy szeretnéd profibban végezni az edzésedet? Nézd meg edzőinket és töltsd ki a formot! 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot veled.  Dóka András

  Személyi edző, TRX oktató

  Andris nem csupán az egyik legtapasztaltabb személyi edzőnk, végzettségét tekintve is magasan kvalifikált. Edzésein biztosra veheted, hogy a gyakorlatok végrehajtását a legprecízebb módon magyarázza el. Diagnosztizált gerincferdüléssel rendelkezők jelentkezését is várja. Ha céljaid között szerepel az állóképességi edzés, anaerob állóképességfejlesztés, pulzuskontrollos edzés, VO2 max fejlesztése, akkor a te edződ Andris! Mottója: ,,Rendszeresség és az elvégzett munka minősége mindig megmutatja az eredményeidet.”

  Elérhetőség:

  • Telefon: 70/310-33-41

  Vámosi Balázs

  Funkcionális tréner, Személyi edző

  Balázs a Funkcionális edzés Mestere! Akik rendszeresen látogatják az óráit, azok tudják hogy nincs olyan edzés, ahol nem a maximumot hajtják ki magukból a vendégek. Mindemellett 20 éves tapasztalatának, elhivatottságának és a sport szeretetének köszönhetően teljes bizalommal fordulhatsz felé ha edzőt keresel. Csoportos és személyi edzésein hangsúly a gyakorlatok helyes végrehajtásán, a hatékonyságon és a sikerélményen van. Ha még nem tapasztaltad a flow élményt, az ő edzésén garantáltan fogod!

  Elérhetőség:

  Dobos Liza

  Fitness Instruktor, Funkcionális edző

  A csoportos óra keretén belül immáron Lizával is edzhettek Lajosmizsén. Liza vár mindenkit, aki preventív, de változatos feladatokból felépített edzéseken szeretne részt venni személyi edzés, illetve csoportos köredzés formájában. Liza az az edző, akivel mindenki szívesen lógna együtt a teremben, hiszen minden perc csupa móka es kacagás vele. Kedvesseségével és segítőkészségével minden vendégének segit megtalálni a számukra legmegfelelőbb gyakorlatokat és motivaciós bázisokat, hogy elérjék céljaikat. Liza egy igazi harcos, aki személyes példáján keresztül is minden vendégéből kihozza a legjobb formáját. Akik szeretnének Lizával tornázni, hívják bátran a hétfői és pénteki időpontokért, a jókedv garantált!

  Elérhetőség:

  • Telefon: +36 70 784 4111
  • Email: aliz.dobos@gmail.com
  • English speaking
  • Deutschsprachige Trainerin