BÉRLETEK

HÁZIREND

BEMUTATKOZÁS

MUNKATÁRSAINK

ÓRAREND

FORMAZONA LAJOSMIZSE FITNESZTEREM

A létesítmény Lajosmizse egyre szépülő városközpontjában a polgármesteri hivatallal közvetlenül szemben található. Korszerű gépparkkal, modern gépészeti berendezésekkel, esztétikus környezetben 365 m2-en várjuk a sportolni vágyó közönséget.

Minőség és sokszínűség

Az aktív sportoláshoz szükséges eszközök nagy számban állnak rendelkezésre Arra törekedtünk, hogy a hozzánk látogatók a nálunk eltöltött edzésidő alatt a lehető legjobban érezzék magukat.

Személyesen figyelnek Rád

A fitneszteremben szakmailag jól felkészült edzők segítenek abban, hogy a számodra ideális mozgásformát megtaláld, és azt hatékonyan végezd. Meglátod, a változás rövidesen bekövetkezik.

Pulzuskontrollált edzések

A megerőltető edzések nem mindig a leghatékonyabbak. A zsírégetés a maximális terhelés 60-70 százalékán a legnagyobb. Ezért érdemes pulzusmérő órát használni edzés közben, hogy mindig a megfelelő pulzustartományban tudd edzésedet végezni.

Korszerű gépekkel, berendezésekkel, eszközökkel találkozhatsz

A látványos siker hamarabb elérhető, ha a legújabb tudományos kutatások eredményeként speciálisan kifejlesztett gépeken végzed a gyakorlatokat. A fitneszteremben mindazokat az ergonómiailag tesztelt gépeket és eszközöket megtalálod, amelyek segítenek céljaid elérésében.

Esztétikus környezet

Ugye Te is tudod, hogy a gyakorlatok helyes végzéséhez megfelelő térre van szükséged, amelyet itt maradéktalanul megtalálsz. A hangulatos modern belső kialakítás, a jó zene pedig inspirálóan hat az újabb és újabb feladatok megoldásához.

Könnyen megközelítheted a klubot, és kényelmesen parkolhatsz

Bosszankodtál már azon, hogy nem tudtál leparkolni az előtt az épület előtt, ahol dolgod volt? Ezt ezentúl felejtsd el. A létesítmény előtt ingyenes parkoló várja a vendégeket.

Alkalmazkodunk az időbeosztásodhoz

Ma már egyáltalán nem ritkaság, ha valaki nem „szokásos” munkaidőben dolgozik. Ha a Te időbeosztásod is változó, vagy szokatlan, akkor sem kell lemondanod a sportolás örömeiről. Már korán reggel 6 órától, egészen este 21 óráig jöhetsz hozzánk, hogy itt ellensúlyozd a munkahelyi stressz káros hatásait.