Küzd le gátlásaidat, félelmeidet…

A félelem sikereid legnagyobb ellensége.

Hogyan küzdhetsz ellene?

Úgy, hogy nézz egyenesen a szemébe. Járd körbe a gátlásokat okozó érzelmi akadályt egészséged megőrzése érdekében!

1. Mit kockáztatsz? Ajánlatunk 100% pénz visszafizetési garanciát tartalmaz. Csak a háromszor egy órányi idődet veszítheted, amíg személyi edzőnk felméri kondicionális állapotodat és bevezet Téged a testedzés izgalmas világába.

2. A várható jutalom megér-e ekkora kockázatot? Azt gondoljuk az egészséged, a fittséged, a közérzeted, az önbizalmad, a barátaid és családtagjaid elismerése, ennél sokkal, de sokkal többet is megér.

3. Hogyan lehetne másképp megoldani ugyanazt a problémát? Léteznek a piacon csodapirulák, különböző derékra csatolható rezgetők, amelyek azt ígérik, hogy mozgás nélkül is csúcsformába hozhatod magad. Nagyon sok ember bedől ezeknek az „állmegoldásoknak”. Ugye Te nem tartozol közéjük? Az emberi élet teljesen normális és alapvető része a mozgás. Nincs rá semmilyen épkézláb magyarázat, hogy ebből kivond magad.

4. Milyen problémákkal fogod szembetalálni magadat? Ajánlatunk szerint személyi edzőnk az első három alkalommal végig melletted lesz. Megtanítja Neked a gépek helyes használatát, többé már nem lesz idegen számodra az edzőterem. Az lesz a legfontosabb feladata, hogy Te jól érezd magad. Olyan problémák, amelyeket pedig külső körülmények okozhatnak, reményeink szerint egyáltalán nem lesznek.

5. Rendelkezel-e minden szükséges információval, tisztában vagy-e minden körülménnyel? Az első találkozásra még nem kell sportfelszerelést hoznod. Ez az alkalom egy bemutatkozó beszélgetés lesz személyi edzőnkkel, majd körbesétáltok és megismered a létesítményt. Minden kérdésre választ kapsz, mielőtt meghozod a döntésedet.

6. Hasonló helyzetben mások mit tettek előtted, és milyen eredménnyel? Erre kérdésre vonatkozóan szerencsére tele vagyunk sikerélményekkel. Nagyon sok vendégünk volt már hasonló dilemmában, mint most Te. Véleményüket itt olvashatod.

Amikor pedig vizsgálódásod végére értél, kezdj el cselekedni azonnal! A halogatás csak még több kétséget és félelmet fog eredményezni benned.

A céljaidhoz vezető ösvénytől tehát ne hagyd eltéríteni magad! Kattints hát ide!

FormaZona Sportközpont

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 6:00 - 22:00 óráig

Szombat: 8:00 - 14:00

Vasárnap: 14:00 - 20:00

Elérhetőségek:

Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 2.

Recepció: 76/325-251

E-mail: ugyfelszolgalat@formazona.hu