Üdvözlünk a FormaZona fitnesz ELŐFIZETŐ vendégei között!

ELŐFIZETÉSES fitnesz bérleteddel beléptél azon vendégeink táborába, akik belevágtak a rendszeres sportolásba és eldöntötték, hogy komolyan gondolják az edzést.

Fitneszbérlet ELŐFIZETÉSEDDEL az alábbi előnyökre tettél szert:

  • nem kell időt töltened bérletvásárlással
  • hosszú távon is kedvező áron járhatsz hozzánk
  • automatikusan megújuló bérleted jótékony hatással lehet motivációdra és a sportolásodra
  • 2024. június 1-től mindhárom edzőtermünket korlátlanul használhatod. Az ELŐFIZETÉS megvásárlásakor jelölted elsődleges edzőhelyedet. Az ugyfelszolgalat@formazona.hu email címen szükséges bejelenteni igényedet, minimum egy nappal korábban, ha egy másik edzőtermet is látogatni szeretnél.

Ezentúl nincs más dolgod mint, megvalósítani kitűzött edzéscéljaidat!

Fontos Információk

Mit érdemes tudnod az előfizetéses bérletedről?

Automatizált és folytonos.
Az ELŐFIZETÉS egy digitálisan működő automatizált rendszer, mely az első fizetés pillanatától válik aktívvá. A havi ELŐFIZETÉSES bérleted díját az adott fordulónapon automatikusan levonja a rendszer a beállított bankkártyáról.

Megszakítás nélküli bérlet.
Az ELŐFIZETÉS egy folytonos, megszakítás nélküli bérlet, mely havonta megújul. A bérlet érvényessége az első vásárlástól indul, és amennyiben valamilyen okból megszakad ez a folytonosság, úgy előfizetésed automatizmusa megszakad.

ELŐFIZETÉSED az alábbi esetekben szűnik meg:

1) Lemondás esetén. Ezt megteheted a formazona.hu weboldalon a Fiókodba belépve, vagy lemondhatod e-mailben az ugyfelszolgalat@formazona.hu címen, vagy a beállított kártyádnál leállíthatod a megújuló fizetést.

2) Ha nem terhelhető a bankkártyád. Ha a beállított bankkártyádon nincsen elég fedezet és így a rendszer nem tudja a havidíjjal megterhelni a kártyát, az automatizmus megakad és az előfizetés megszűnik.

3) Egyéb hiba, vagy szolgáltatói hiba miatt. Automatikus fizetéseknél előfordulhat olyan hiba, mely az előfizetés rendszerétől független. A kártya, és a kártyához tartozó számla alkalmas kell legyen az automatikus utalásokhoz.

Mire érdemes figyelned a továbbiakban?

ELLENŐRIZD BANKKÁRTYÁD ÉRVÉNYESSÉGÉT! Győződj meg róla, hogy a társított bankkártyád beállításai, érvényességi ideje lehetővé teszik az előfizetés havonta történő megújulását, és kártyádon rendelkezésre áll havi díjad összege a fordulónapon.

NE FELEDKEZZ MEG AZ ELŐFIZETÉSRŐL! Mivel nem kell minden hónapban személyesen megvásárolnod a bérletet a recepción, így könnyebben feledkezhetsz meg bérleted automatikus megújulásáról. Előfizetésed akkor is él, ha te már régen nem jártál a teremben – egészen a lemondásig. A FormaZona erről minden havi fizetés esedékessége előtt 2 NAPPAL küldeni fog neked egy emlékeztető e-mailt!

Az ELŐFIZETÉS NEM SZÜNETELTETHETŐ. Ennél a bérlettípusnál technikailag nem lehetséges a bérletszüneteltetés. Cserébe garantáljuk a tartósan kedvező árat, minden hónapban.

Előfizetéses fitnesz bérleteddel megnyitottad magad előtt a kaput egy olyan változás irányába, mely a legjobban passzol kitartó elképzeléseidhez.