KEDVES LEENDŐ VENDÉGÜNK!

  • Ajánlatunk egy 20 alkalomra szóló univerzális bérlet a FormaZonába, melynek segítségével a számodra leginkább megfelelő edzéstípust tudod igénybe venni. Annak érdekében, hogy a kezdés minél könnyebb legyen, az első három alkalmat egyik személyi edzőnk társaságában töltheted majd el.

  • Az első alkalom egy elbeszélgetés és egy állapotfelmérés lesz, melynek célja, hogy feltérképezzük jelenlegi kondicionálós állapotodat, majd pedig felállítsuk személyes edzéscéljaidat. A második és harmadik alkalommal pedig megismered majd a létesítmény gépeit, eszközeit, valamint a gyakorlatok szakszerű, helyes elvégzését. Mindhárom alkalom nagyon érdekes és hasznos lesz, továbbá alaposan és kellemesen fogsz elfáradni.

  • Ezt követően a személyi edzőnkkel folytatott konzultáció alapján eldöntitek, hogy a további 17 alkalommal a fitneszterem gépeit, valamelyik csoportos aerobik órát, vagy esetleg spinning órát érdemes látogatnod. Mindezt az állapotfelmérés és a 2. illetve 3. alkalom eredményei alapján szakszerűen meg lehet ítélni.

    Amennyiben tapasztalt fitneszlátogató vagy, személyi edzőnk természetesen az edzést ennek megfelelően alakítja majd ki.

Akciós ajánlatunk:

FormaZona Multipack bérlet 20 alkalom = 20.000 Ft

AJÁNDÉKBA ADUNK: 3 ALKALOM SZEMÉLYI EDZÉST 9.600 FT ÉRTÉKBEN.

A bérlet felhasználható: fitnesz, aerobik, spinning, squash, wellness, szolárium, masszázs, gyerekkuckó szolgáltatásokra a Multipack bérlet felhasználási szabályai szerint. Érvényesség: 60 nap.

Amennyiben akciós bérletünket – regisztrációdat követő 1 héten belül megvásárolod, akkor megkapod az “Időben ébredők” ajándékát:

3 ALKALOM WELLNESS BELÉPŐ 4.500 FT ÉRTÉKBEN

Felhasználható a fenti bérlet érvényessége alatt.

És ha még mindig bizonytalannak érzed maga, akkor itt a ráadás:

VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA!

Mi teljesen biztosak vagyunk szolgáltatásunk minőségében. Ha rászántad magad, hogy ebben a szezonban Te is rendszeresen edzeni fogsz, akkor gyere bátran, nincs veszíteni valód. Amennyiben az első három alkalom után azt mondod, hogy nem erre gondoltál és nem szeretnéd tovább folytatni az edzéseidet, akkor mi 100%-ban visszatérítjük a bérleted árát, azaz a 20.000 Ft-ot visszaadjuk Neked. Biztos vagyok abban, ha szándékod komoly, akkor erre nem fog sor kerülni, de ha mégsem vagy elégedett, akkor nyugodtan jelezd, és mi tartjuk ígéretünket.

Nincs más hátra, regisztrálj már most, amellyel megerősítheted részvételi szándékodat az akcióban.

Személyi edzőink már várnak Téged!
FormaZona Sportközpont

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 6:00 - 22:00 óráig

Szombat: 8:00 - 14:00

Vasárnap: 14:00 - 20:00

Elérhetőségek:

Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 2.

Recepció: 76/325-251

E-mail: ugyfelszolgalat@formazona.hu